Sådan bruges alger som Biodiesel brændstof

November 4

Sådan bruges alger som Biodiesel brændstof

Alger kan synes som en ulige mulighed for brændstof, men selv Department of Energy har fanget på algers potentiale til at producere op til 30 gange mere olie pr acre end konventionelle biobrændstofafgrøder såsom majs og sojabønner. Alger produktion og udvinding kræver professionelt udstyr og komplekse processer. Alger er en bæredygtig og meget tolerant organisme med evnen til at vokse under barske vilkår, hvilket gør 15000 gallon af biobrændstof muligt fra hver hektar af alger værd bekostning.

Instruktioner

Alger kan vokse næsten overalt.

Vælg en alger strand med den højeste procentdel af klorofyl og olie produktion. Overvejelser om placering og betingelser, hvor du planlægger at dyrke alger til at finde den perfekte strand for dine behov. Alger kan vokse fra ekstreme varme til ekstrem kulde, under vandet eller i lavvandede pools. Hydrophilus alger, for eksempel, foretrækker de lavvandede pools, som slange hundredvis af hektar på tværs af ørkenen.

• Dyrke alger i din valgte enhed. Afhængig af dit miljø og output behov, kan du bruge alt fra store photobioreactors, som vokser alger i lange lavvandede vandhuller under solen, til kun plastflasker. Akvatiske og marine dyrkning arbejder med nogle stammer. Kreative muligheder for at indsamle alger spænder så vidt udvinding af olie fra alger vokser i rensningsanlæg.

• Høste alger, forlader mindst 10 procent af afgrøden for yderligere reproduktion. Alger har en markant accelereret turnaround tid sammenlignet med næsten enhver anden biomasse kilde. Denne del af processen producerer et affald spiritus, som indeholder værdifuld mad og andet materiale efter yderligere forarbejdning.

• Forskning og vælge en hensigtsmæssig udvinding proces og dens specifikke maskiner. Udpakningen er et af de mest udfordrende skridt i at nå biobrændstof fra alger. Mens giftige kemiske opløsningsmidler har været brugt i fortiden til at spise væk cellevæggen, er mere miljøvenlige indstillinger tilgængelige. Enzymatisk udvinding udnytter en ultralyd reaktoren med ingen kemiske biprodukt, og osmotisk shock nedbryder cellevæggen gennem osmose.

• Brug en distiller for at destillere alger olie til at producere ren triglycerid, fri for eventuelle partikler af alger. Disse bjærget alger bits kan presses ind "kager" og tilføjet som en høj-næringsstof ingrediens i menneskelige eller animalske fødevarer.

• Drej triglycerid, eller alger olie til biodiesel ved at følge de samme trin som enhver anden vegetabilsk olie. Det færdige produkt er en ren og glat kører alternativ til lav kvalitet olieaffald med en lav krystallisering punkt, hvilket betyder, at det ikke vil fryse i tempererede klimaer.

Tips & advarsler

  • Alger er let at vokse i små mængder. Lave en testbatch eller eksperimentere med DIY metoder før der iværksættes på det fulde udbytte.
  • Forsøg ikke dette drift uden vejledning af uddannede fagfolk. Denne vanskelige proces er dyre og potentielt farlige uden passende forholdsregler.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com