Hvordan man bruger en Garmin GPS 60C

October 7

Garmin GPS 60C er en all-purpose Global Positioning System enhed, der er både bærbare og let. Det har en robust udvendigt for at beskytte enheden under udendørs brug. Egenskaber i den Garmin GPS 60C omfatter en all-farveskærm, geocaching mode, automatiske ruteberegningen og indbygget spil. Du har et maksimum på 30 timer i brug før enhedens batterier kræver udskiftning.

Instruktioner

• Installere Garmin GPS 60C softwaren på computeren ved hjælp af den medfølgende cd. Tilslut enheden til pc'en via det medfølgende USB-kabel til at indlæse oplysninger om egenskabstilknytninger på enheden. Du kan også bruge SD card rille hen til ladning kortdata.

• Placer batterierne i Garmin GPS 60C. Fjern bagcoveret og placere i to AA-alkalinebatterier eller NiMH-batterier. Hvis du har brug at udskifte batterierne, vil det ikke påvirke data lagret på Garmin GPS 60C.

• Tryk på og hold tænd / sluk på toppen af enheden for at tænde Garmin GPS 60C. Du skal initialisere GPS den første gang du tænder for enheden. At gøre dette, hold enheden foran dig og vippe det mod himlen. Det vil vise "Erhverve satellitter" på sin skærm i flere minutter under denne proces. Når det er klar til brug, vises stilling koordinater øverst på siden.

• Oprette et waypoint for navigationsoplysninger. Du kan oprette et waypoint gennem kortsiden ved hjælp af Vippeknappen til at sætte et mærke på din valgte destination. Du kan også indsætte et kontrolpunkt ved at angive koordinater i menuen "Mark". Når du indtaster waypoint'et, får du navigationsoplysninger at komme til denne placering.

• Bruge "Søg" menu hvis du ønsker at indstille en bestemt adresse, punkt af interesse eller interstate exit som dit waypoint. Garmin GPS 60C har en søgbar database af forudindlæste waypoints.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com