Hvordan man kan slå bro over min 1, 000W to-kanal Sony forstærker

December 20

Bridging en Sony 1, kan 000W to-kanals forstærker du kombinere styrken i de to kanaler i en enkelt kanal. Dette er nyttigt, hvis du har brug for til at drive en enkelt kanal højttaler, som en subwoofer. Hvis du kører subwooferen fra én kanal, vil det få 500W magtens-- men anden kanalen vil være spildt. I stedet, kan du udjævne forstærker for at brødføde alle 1, 000W til subwooferen.

Instruktioner

• Vedhæfte den positive side af højttalerkabel til forstærkerens positiv udgang på den rigtige kanal. Løsn skruen på forstærkerens speaker output og dias wire bly under det. Stramme skruen for at fastgøre wiren.

• Tilsluttes de negative output på venstre kanal den negative side af wiren. Det betyder, at de rigtige negative og venstre positiv udgang på forstærkeren ikke vil være tilsluttet højttalerkabel.

• Tilslut den positive side af højttalerkabel til positive terminal på højttaleren. Tilslut derefter den negative side af ledningen til den negative terminal af højttaleren. Forstærkeren er nu bro og højttaleren vil få alle 1, 000W af magt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com