Hvordan man finder en fejl sender

February 21

Skjulte mikrofoner er kendt som "bugs" fordi de er inconspicuous. Bugs bruger trådløs teknologi til at transmittere lyd, de samle op. Dette gør det muligt at lokalisere fejlen, da den trådløse frekvens er adskilt og forskellig fra de andre, mere udbredt frekvenser fundet i daglig brug (f.eks. fra trådløse hjemmenetværk). Du kan opdage en fejl ved hjælp af en audio frekvens detektoren, der vil du finde og derefter nul i på fejlen når den har fundet den frekvens, det beskæftiger. Alle audio frekvens detektorer arbejde på en lignende måde, med mindre forskelle, og kræver tålmodighed til at blive anvendt effektivt.

Instruktioner

• Sæt nye batterier i batterirummet af audio frekvens detektoren. Tænde audio frekvens detektoren.

• Står ved indgangen til det rum eller område, du vil tjekke for en fejl. Holding audio frekvens detektoren foran dig på midten brystet plan, langsomt gå mod midten af rum eller område.

• Gå til den venstre væg af rum eller område og derefter tilbage til centrum. Gentag denne fremgangsmåde med de andre tre hjørner af rummet eller område.

• Holde op med at gå, når audio frekvens detektoren viser en blinkende LED lys og gør en "summende" advarsel lyd.

• Skifte kontrolknappen af audio frekvens detektoren fra "opdagelse" mode at "kontrollere" tilstand. Mens du holder audio frekvens detektoren på midten brystet plan, gå i den retning, der forårsager den "summende" advarselslyd til at ændre pitch og øge i intensitet.

• Holde op med at gå, når "summende" advarsel lyden er så højt som muligt. Slå lyd frekvens detektoren. Søg nærområdet for de fejl, som er blevet opdaget. Deaktivere fejlen ved at fjerne batteriet eller trække nogen synlige ledninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com