Delaware vindue toningssystem love

May 9

Delaware vindue toningssystem love

Når du har købt et køretøj, vælge mange bilejere at foretage ændringer til bilens funktioner til at gøre det passer til deres behov. Window toningssystem tillader drivere at holde solen ude af deres øjne og holder andre fra at se indholdet af bilen. Staten Delaware er en af mange, der har særlige regler og bestemmelser vedrørende den toning af bilruder.

Mørket og refleksionsevne

Delaware lovgivningen foranstaltninger mørke farvetone ved hjælp af et synligt lys Transmission procentdel, som er procentdelen af synligt lys tilladt ind i bilen med kombinationen af vinduet og tint film. Vinduerne front og side skal nuancen lys nok til at give mere end 70 procent af lys gennem. De bageste og tilbage windows har ingen restriktioner på mørket nuance. Nuancen bruges skal ikke have en spejlet diskenhed eller en metallisk udseende.

Forbudte nuancer

Selv om staten Delaware tillader vindue toningssystem på biler, er der visse nuancer, der er forbudt. Tint materiale kan ikke installeres over visse dele af bilen, herunder nummerplade, forlygter og baglygter. Placere nuancen på forsiden forruden af bilen er tilladt; men nuancen skal ikke forlænge nedenfor de øverste inches af forruden eller kan det komme under den windshield ASI maskering.

Andre regler og bestemmelser

Beboere i Delaware, som har bag vinduerne i deres biler, tonet er forpligtet til at have dobbelt side spejle for synlighed. Hver ejer skal også have en mærkat på bilen, der identificerer, at den toning er lovligt, med mærkaten mellem glas og nuancen på førerens siderude. Der er ingen bestemte farver af nuance anført som forbudt, med undtagelse af de farver, der betragtes som ulovlige af de mørke og refleksionsevne standarder. Visse undtagelser kan ansøge om medicinske tilstande, der kræver særlige nuance og behandles på et sag til sag grundlag.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com