Spil til Samsung SPH-I325

July 18

Spil til Samsung SPH-I325

Samsung Ace SPH-i325 er en Vinduer Ambulant smartphone serviceres via sprints trådløse netværk. Den foretage en opringning egenskaber en 1.3-megapixel kamera, Bluetooth-teknologi og Internet-browsing muligheder. Telefonen understøtter downloade indhold fra internettet, såsom spil og ringetoner. Brugere kan downloade spil gratis fra forskellige websteder.

Actionspil

Actionspil såsom "Mario 55," "Space Invaders" og "Hvorfor kylling hvorfor" er gratis spil tilgængelige til download for Samsung I325. "Mario 55" er en klon af Nintendo-spillet "Mario." I spillet du rejser med karakter gennem forskellige niveauer og undgå skabninger undervejs. "Space Invaders" er et skydespil hvor du skal dræbe udlændinge som de ned i rækker ned på skærmen. Formålet med spillet "Hvorfor kylling hvorfor" er at få kyllingerne sikkert på tværs af gaden før de er kørt over af modkørende trafik.

Puslespil

"Samspil," "Sudoku" og "Hangman" er gratis gåde-spil, som du kan hente på telefonen. Formålet med "Samspil" er at rydde brættet ved at fjerne bobler fra skærmen. For at eliminere bobler, skal du klikke på kæder af tre eller flere af de samme farvede bobler. "Sudoku" er et puslespil, hvor du har fuldført hver gitter med numre fra en gennem ni i hver kolonne og række. Tal må kun optræde én gang i hver kolonne og række. I spillet "Hangman" er din opgave at afsløre de skjulte sætning ved at gætte bogstaver du tror er i ordet. Hvis hangman trækker sin hele kroppen før du gætte ordet, taber du spillet.

Skyde spil

Shooting spil er tilgængelige for download på Samsung i325. "Skyde det belastning" det er et skydespil, der har to spil-modes: indlæse tilstand og skyde tilstand. I belastning tilstand er din opgave at samle mindst én pistol, før tiden løber ud. I optagetilstand, skal du skyde de slemme fyre. "Operation Alpha Zylon" er en anden skydespil hvor du skal fjerne alle fjenderne fra hvert niveau.

Spil

"Absolut spil" er en download-pakke, der omfatter spørgsmål om en lang række emner lige fra alkoholiske drikkevarer, spil, mode og hovedstæder. Hver kategori indeholder over 100 spørgsmål. Spørgsmål omfatter flere svar for dig at vælge imellem. En anden trivia spil er "Hangman." I dette spil forsøger du at finde ud af skjulte ord ved at gætte bogstaver, der kan vises i word.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com