Sådan foretages fejlfinding af S-10 Xtreme

July 26

Siden at blive indført i begyndelsen af 1980 ' erne som en indenlandsk svar til de små og billige lastbiler indføres af japanske fabrikanter, har S-10 været kendetegnende for Chevy lastbil lineup. Mens S-10 Xtreme adskiller sig markant fra den regelmæssige S-10 med hensyn til dens ydre fremtoning, det deler næsten alle de samme interne som de regelmæssige S-10. Yderligere, er den samme instruktionsbog forsynet med regelmæssige S-10 lastbil forsynet med S-10 Xtreme. Heldigvis, fejlfinding S-10 Xtreme er så ligetil som fejlfinding den regelmæssige S-10.

Instruktioner

• Inspicere den lastbil batteri for at sikre, at tilstrækkelig strøm er tilgængelige for starter lastbilen og kører de installerede elektriske enheder. Åbne kølerhjelmen af lastbilen ved at trække hætten release plan beliggende på den nederste venstre side af panelet instrument. Tryk på sekundære hood låsen placeret på den forreste kant af hætten og løfte hætten. Støtter hood ved hjælp af hætte prop og Find batteriet ligger i nærheden af forreste del af motorrummet til venstre. Sikre både positive og negative kablerne er fast tilsluttet og ikke er beskadiget. Kontroller, at der er ingen tegn på korrosion eller overdreven slitage. Hvis der er ingen ydre tegn på skader, er batteriet testet.

• Sikre trucken har nok olie. Slukke for lastbilen og tillade motorolie til tid til at løbe tilbage i gryden, olie. Efter et par minutter, åbne lastbils hætte og Find motor olie oliepinden. Oliepinden har en hvid ring fastgjort til det og er placeret på venstre side af motorrummet nær batteriet. Træk i ringen og rense det ud med en klud eller en klud. Sted oliepinden ind igen. Fjerne oliepinden og bekræfte, at olien er over linjen "Tilføj". Hvis olien er på eller under linjen "Tilføj", skal du tilføje mindst 1 qt. af olie til lastbil.

• Kontroller, at luftfilter ikke skal udskiftes. Slukke lastbilen og tillade motorrummet køle. Find filteret ved at kigge i nærheden af front højre i motorrummet støder op til føreshus washer flydende reservoir. Fjern dækslet ved at frigive de skruer, der holder den på plads. Visuelt inspicere filteret og Udskift det, hvis der er tegn på overdreven slid, støv eller snavs.

• Kontrollere transmissionsolie transmission væske oliepinden. Parkere lastbilen på plant underlag med motoren i gang. Engagere parkering pause og Skift gennem alle gear pauser i hvert gear for omkring 3 sekunder. Tillad lastbil til inaktiv i 3 eller flere minutter og derefter åbne kølerhjelmen og fjerne transmission væske oliepinden mens lastbil kører stadig. Oliepinden er beliggende i centrum af motorrummet og har en lås og gear symbol på det. Tør oliepinden med en klud eller en klud og indsætte det i 3 sekunder. Fjerne oliepinden og undersøge det for at sikre, at væsken er inden for de acceptable niveauer markeret på oliepinden andenbehandling "Hot".

• Inspicere kølervæske beholderen for at sikre tilstrækkelig køling væsken er i systemet. Åbn motorhjelmen, og Find kølervæske beholderen ligger på venstre side af motorrummet. Bekræft visuelt kølevæske er på eller over over linjen "Tilføj" vises på siden af reservoiret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com