Hvordan man åbner en antik oliefilter

December 19

Hvordan man åbner en antik oliefilter

Antikke biler og lastbiler indtil 1940 var generelt ikke udstyret med oliefiltre. Efter anden verdenskrig featured de fleste amerikanske biler en metal cylinder boliger knyttet til toppen eller siden af motoren. Det er let tilgængeligt, og filteret kan ændres hurtigt med svirp af en topnøgle. Afhængigt af din definition af en antik bil, var senere modeller i 1960 ' erne udstyret med engangs oliefiltre, der kræver en særlig skruenøgle til at fjerne og installere en ny. Disse filtre er placeret på den nederste højre eller venstre side af motorblokken.

Instruktioner

Permanente versioner

• Find cylinder formet oliefilter boliger på toppen eller siden af motorblok på din afdøde før krigen eller tidlige efterkrigstidens bil. En 1954 Studebaker, for eksempel, kan funktionen et fladt hoved, seks-cylindret motor. Som du står foran motoren, er oliefilter fastgjort med beslag til øverst til højre og i midten af motoren. Placeringen er lignende på andre mærke og model køretøjer. Huset kan funktionen en lyse bemaling (orange eller blå, for eksempel).

• Find møtrikken på toppen af boliger låget. Brug et stik skruenøgle til at løsne møtrikken mod uret, indtil det er fri for låget. Træk møtrikken ud.

• Løft låget boliger. Inde er en olie filterpatron badet i olie. Erstatte denne patron, hvis du vil ændre olien. Må ikke fjerne det hvis du gennemfører en besigtigelse med ingen planer for et olieskift.

Engangs versioner

• Find oliefilter inde i motorrummet. Oliefilter på de fleste 1960s og senere modelbiler og lastbiler er beliggende nær bunden af motorblok i bageste. Stående foran motoren, vil filteret være i højre side bag ratstammen. Dette kan kræve du fjerne filteret fra under bilen. Hvis filteret er beliggende på den venstre bageste side af blokken, skal du fjerne den ved lænet over fender.

• Brug en olie filter remover til at løsne filter dunk. Remover er simpelthen et håndtag med en cirkulær metal bælte fastgjort. Disse koster mindre end $5 på nogen auto dele butik. Løkke bælte over filteret lige en anelse over midtpunktet af beholderen. Strammer løkken og Roter mod uret.

• Fjern filter kardæsker fra motorblokken. Der er ingen grund til at åbne denne type filter, medmindre du ønsker at punch et hul i enden af dåsen med en skruetrækker til at dræne olie til miljømæssigt sikker bortskaffelse formål. Udskifte den gamle filter med en ny af foring af gummipakning med en tynd perle af olie og skrue det flugter motorblokken med filter skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Kør motoren i 10 minutter inden du åbner olie filter dunk. Varm olie afløb mere effektivt. Ændre filteret med hvert olieskift.
  • Der er ingen grund til at åbne eller fjerne en olie filter dunk, medmindre du ændrer olien. Åbning dåsen kunne udsætte olie til yderligere urenheder.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com