Sådan installeres XM i en Saab

September 28

Sådan installeres XM i en Saab

XM Radio fremstiller snesevis af små, bærbare satellit radio receivere til eftermarkedet montering i biler, lastbiler og SUV'er. Ikke alene er disse modtagere generelt billigere end at købe en ny bilstereo og betale for sin udskiftning, er det generelt nemt for ikke-tekniske folk til at installere dem. For at tilføje XM Radio kapaciteter til din Saab bil, du har brug for en XM-modtager, som er tilgængelig i de fleste Elektronikforretninger (normalt mellem $75 og $150). Du skal også bruge en computer med internetadgang for at aktivere radioen.

Instruktioner

• Slukke bilens tænding. Fjerne XM-modtager, monteringsbeslag, DC power adapter og satellit antenne fra retail emballage. Sæt dem på passagersædet for nem adgang.

• Vælg et område af din bil dash at montere din XM-modtager. Stedet skal have nem adgang med driveren, men bør ikke tilsløre forruden eller instrumentation. Tørre streg med en fugtig klud og lad tørre.

• Fjern papiret dækker klæbemiddel på modtageren mount. Placer holderen på instrumentbrættet og hold det fast i stedet for 30 sekunder. Placere modtageren på mount.

• Placere satellit antenne på bilens tag, omkring 6 inches fra forruden og 6 inches fra forsædepassager døren. Antennen bruger en kraftig magnet til at undgå kommer løs under drift. Tråd ledningen, selvom en dør, vindue eller vejret tætning og køre det langs gulvbræt af bilen, at undgå steder, der er tilbøjelige til at blive forstyrret af fører eller passager.

• Tilslut antennen til modtageren. Tilslut DC power adapter til bilens cigarettænder og slutte den til modtageren.

• Tænd computeren og log ind. Star din internetbrowser og gå til XM Radios hjemmeside (Se Resources). Klik på linket "Aktiver Radio" øverst på siden og følg vejledningen for at forbinde din XM Radio service med receiveren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com