Sådan får du YouTube til at arbejde på en BlackBerry 8320

October 12

BlackBerry 8320 er en enhed, der blev udgivet af forskning i bevægelse (kant) i den anden periode i 2007. Et fælles navn for denne enhed, og eventuelle andre 8300 Serie BlackBerry-enheder, er kurven. 8320 enhed er specifikke for T-Mobile-tjenester, men virkelig kan bruges med alle mobiltelefon luftfartsselskab, der er kompatibel med GSM (global system for mobile communications). Da 8320-enheden ikke er den mest aktuelle, er YouTube begrænset i sine muligheder. For at bruge YouTubes tjenester på denne BlackBerry model, Kontroller, at enheden har den aktuelle OS opdatere.

Instruktioner

• Installere BlackBerry Manager bruger installations-cd'en, der fulgte med din BlackBerry produkt. Læg disken i drevet, og følg vejledningen, der vises i installationsvinduet.

• Tilslut din BlackBerry-enhed til computeren ved hjælp af USB-kablet leveres med dit produkt. Når først sammenhængende, åbnes den nyinstallerede BlackBerry Manager med detaljerede oplysninger om aktuelle systemspecifikationer. Dette sikrer, at din enhed er tilsluttet og fungerer korrekt med din personlige computer.

• Sikkerhedskopi af alle filer, der er i øjeblikket på enheden 8320. Dette forhindrer hukommelsestab, hvis der skulle opstå fejl under opgraderingen.

• Naviger din computers browser til webstedet T-Mobile (Se ressourcer) til at opgradere firmwaren på din enhed. Hvis du ikke bruger T-Mobile som din mobiludbyder og enheden er låst op, søge online efter din udbyders opgradering politikker og fortsætte med følgende trin, som du ville gøre med T-Mobile.

• Vælg din enhed (8320) fra listen over BlackBerry enheder på T-Mobiles hjemmeside. Følg fremgangsmåden til at opgradere softwaren til den aktuelle version af operativsystemet. BlackBerry Manager vil overvåge opdateringsprocessen og lade dig vide, når processen er fuldført.

• Afbryd telefonen fra BlackBerry Manager, når opdateringen er fuldført. BlackBerry 8320 er nu klar til at afspille videoer direkte via Youtube's mobile hjemmeside, der henviser til, at tidligere OS versioner kun tilladt videoer skal afspilles, når de gemmes i enhedens hukommelse.

• Naviger din mobile browser til Youtube's mobile version af hjemmesiden (Se ressourcer). Dette er hjemmesiden er specifikke for enheder såsom BlackBerry 8300 Serie telefon.

• Søg på Youtube's mobile hjemmeside (Se ressourcer) til at navigere og finde specifikke videoer af interesse. Videoer vil åbne direkte fra den mobile browser, gennem Media Player allerede er installeret på BlackBerry-enhed.

Tips & advarsler

  • Hvis du er sikker på at din BlackBerry 8320 enhed operativsystemet allerede er aktuelle, er trin 3 og 4 ikke nødvendigt. Da 8320 er en ældre enhed, er det stærkt anbefales, at du foretager en softwareopdatering for at korrekt spille YouTube videoer på deres potentiale.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com