De bedste SLR-kameraer til køb

April 9

De bedste SLR-kameraer til køb

SLR eller enkelt linse refleks kameraer fås i mange sorter med en vifte af muligheder. Ved fastsættelsen af hvilket SLR kamera er bedst, er det vigtigt at undersøge en købers primære brug af kameraet. En kommerciel fotograf har anderledes behov end en lejer, der fotografere sine børn på stranden. Med så mange variabler, bør pris og kameraet interface også overvejes når de beslutter, hvilket SLR kamera til at købe.

Nikon D3100

I marts 2011 er Nikon D3100 en af de bedst sælgende forbrugernes kameraer. 14.2-megapixel kameraet leverer meget detaljerede resultater. Denne SLR har en 3-tomme raster display og er i stand til at opfange full 1080p HD-video med lyd. Der tilbydes EXPEED 2, Nikons nye image processor, der er stærkt kapret i at yde meget rige og farverige billeder. Med så mange muligheder er dette kamera en glimrende forbruger-grade indstilling, der er rimeligt billige på omkring $650.

Nikon D7000

Denne 16.2-megapixel monster har en 3-tomme LCD display indkapslet i en magnesium legering organ til at beskytte mod fugt og støv. Flash på kameraet er bygget og virker compatibly med Nikons sekundære belysningssystemer. Nikon D7000 er bygget for ydeevne, giver mulighed for kontinuerlig optagelse op til 100 skud. Ekstra ydeevne muligheder kommer ikke uden en pris. Denne Nikon SLR er omkring to gange omkostningen af D3100 på omkring $1.200.

Canon EOS 60D

Da Canon begyndte at frigive sin D-serie spejlreflekskameraer, professionelle fotografer congregated mod dem. D-serie spejlreflekskameraer blev bygget til at fungere sammen med Canon er højt respekteret linser. Fotografer havde flere muligheder i den digitale rige. Udgivelsen af 60D med 18-megapixel kapaciteter viser Canon spejlreflekskameraer ikke har bremset. Videoen muligheder er blevet forbedret og giver mulighed for manuel eksponering justering. Selv om D-serien kameraer er højtydende, er der en ned side. $1.100 prisseddel omfatter ikke en linse. Linserne skal købes separat.

Canon Rebel XS

For hjemmebrugere, Canon Rebel XS er en stor mulighed og prissat i overensstemmelse hermed. Med 10-megapixel detaljer er billederne stadig meget høj kvalitet. LCD-skærmen er ikke helt så store andre top spejlreflekskameraer, men 2,5 inches er helt respektable. Canon Rebel XS fungerer ikke som et videokamera, men billedkvaliteten af stillbilleder er imponerende. Med en $500 pris er det en effektiv mulighed for pengene.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com