Sådan bruges en 12-Volt kredsløb Tester

September 23

Power er leveret til et køretøjs motor tænding, elektriske dørlåse, alarmsystemer og andet tilbehør af den 12-volt kredsløb, der kører hele køretøjet. Når et kredsløb mislykkes, vil du finde, at en 12-volt tester er et uvurderligt værktøj til at finde kilden til problemet. Hvis du er en gør det selv-automekaniker, der forstår grundlæggende elektriske kredsløb, kan du bekræfte tilstedeværelsen eller fraværet af elektrisk strøm i bilen hurtigt og trygt ved hjælp af en 12-volt kredsløb tester.

Instruktioner

• Drej på bilens elektriske strøm. Tilbehøret position på tænding switch beføjelser op alt undtagen motor tænding kredsløb. Hvis du vil kontrollere den tænding 12 volts ledningsnet, drej kontakten til "On" position.

• Tilsluttes en velbegrundet kilde jorden klip af 12-volt testeren. Batteriets negative terminal er den bedste grund source, men nogen jordet metal kilde vil gøre.

• Placer den spidse ende af testeren på eller i kredsløb terminal eller wiren skal testes. Punktet kan bruges til at trænge ind i isoleringen på en ledning til at gøre en spænding test hvis du ikke kan få adgang til en terminal. Tester håndtag lyser op hvis kredsløbet bliver testet er i god stand.

• Tjekke grundstødning integriteten af et kredsløb af bakning forbindelserne og vedhæfter jordledning af 12-volt testeren til den positive side af kredsløbet bliver testet.

Tips & advarsler

  • Undgå kortslutninger ved at holde den metal skaft af 12-volt testeren klar af andre metalliske overflader, når du udfører spænding kontrol.
  • Det er muligt at modregne airbags i en bil med en 12-volt tester hvis du sonde den forkerte wire. Disse ledninger er påfaldende markeret med gul tape og bør kun prøves af en kvalificeret tekniker.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com