Fordelene ved Fiber Optic kabler

May 29

Fordelene ved Fiber Optic kabler

Fiber optic kabler bruges oftere til at overføre kabel-TV, internetadgang og stille telefonservice til private hjem og virksomheder. Fiberoptiske kan synes som ny teknologi, men i virkeligheden har eksisteret i århundreder, og kablerne tilbyder mange fordele i forhold til kobber.

Historie

Claude og Ignace Chappe opfandt den optisk telegraf i 1790s, og Alexander Graham Bell opfandt en optisk telefonsystem i slutningen af 1800-tallet, som ikke billetpris samt den tidligere telefon. I 1970 ' erne begyndte telefonselskaber processkrift fiber fiberoptiske kabler.

Funktion

Optiske fiberkabler guide lys fra kilden til slutbrugeren. En senderen sender data fra kilden gennem grupperinger af optisk fiber tråde. En modtager omkonfigurerer data fra et lyssignal til sin oprindelige form.

Typer

Der er tre typer af fiber optic kabler almindeligt anvendt: single-mode, multimode og plast optisk fiber (ofte benævnt POF).

Misforståelser

En almindelig misforståelse om fiber optic kabler er, at de er dyre at installere og vedligeholde. Fiber optic kabler kan faktisk købt billigt i bulk og billigere at vedligeholde end kobber.

Fordele

Optiske fiberkabler kan overføre data med en meget højere hastighed end kobber kabler. De har en større afgivelse kapacitet, og kan overføre data meget videre.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com