Hvordan at programmere en udvidelse på en NEC telefon til at være håndfri

November 21

NEC DSX telefonsystem er blevet bredt vedtaget for erhvervslivet websteder, der indeholder flere udvidelser. NEC DSX er meget fleksibel; Det kan tilpasses til en bestemt installation i en række forskellige måder, og hver forlængelse kan endda have sin egen uafhængige af de andre udvidelser konfigurationsparametre. NEC DSX tilbyder funktionen "Automatisk håndfri", hvor brugerne kan besvare et indgående opkald eller placere en ny ved blot at trykke på en vilkårlig tast, uden at skulle trykke på "Højtaler" eller løfte håndsættet først. Du kan programmere en bestemt udvidelse på en NEC DSX system at arbejde i "Automatisk håndfri" mode hele tiden.

Instruktioner

• Tilslut netadapteren til patch ledning. Tilslut anden enden af adapteren til DB-9-porten på computeren. Tilslut anden enden af plaster ledningen til "RS-232"-porten på NEC DSX.

• Log computeren som en bruger med administratorrettigheder. Indsæt "System dokument CD" i computerens CD-drev. Klik på "Start" og derefter "Min Computer". Dobbeltklik på ikonet for CD-drevet. Dobbeltklik på ikonet for "Programmering."

• Aktivere "Automatisk håndfri" i hele systemet, så kan du senere aktivere det for individuelle udvidelser: Klik på "Indstillinger" og derefter vælge "1512-01" pull-down menuen. Sæt værdien til "Ja" og klik derefter på "OK".

• Aktivere "Automatisk håndfri" for den udvidelse, du ønsker: Klik på "Konfiguration" og vælg "2112-01" pull-down menuen. Angiv lokalnummeret, Angiv funktionens værdi til "Ja" og klik på "OK".


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com