Hvordan til at identificere en stor blok Chevy

September 25

Stor blok Chevy motorer er blevet produceret siden 1963. Motorerne begyndte med 409ci motoren efterfulgt af en 396ci, og derefter 427ci motorer. 454ci blev introduceret i 1970. En stor blok Chevy motor er ikke ligner alle andre motor i udseende. Sin store brede glatte ventil dækker og en distributør direkte på bagsiden af motoren er en død giveaway. Det har en lodret oliefilter på førerens side bag på motoren og starter i passagersiden.

Instruktioner

• Læs serienumre på passagersiden forsiden af topstykke på den flade del af hovedet. Der vil være syv tal og bogstaver tættest på hovedet. For eksempel, F0114MB. F identificerer motor anlæg eller division, 01 er den måned, 14 er dagen og MB er betegnelsen motor stoerrelse. På flat vil der være en BBC for store blok Chevy. I nogle tilfælde vil denne betegnelse være på forsiden af blokken.

• Ser for det første bogstav af identifikation og bruge denne kode beskrivelse for planten at motoren blev produceret. F for Flint motor anlæg, K for McKinnon plante, M for GM i Mexico, T for Tonawanda motor anlæg, S for Signow service anlæg, V for Flint motor anlæg.

• Læs de otte tal tæt på det første sæt af numre og ikke ender med et suffiks. For eksempel, 18V19987. Det første tal 1 betegner en Chevy, 8 er for det år, i dette tilfælde 68, V er for køretøjet samlefabrik hvor alle delene kom sammen, og de sidste 6 numre er de sidste 6 af serienummeret for køretøjet. Dette er hvordan man kan finde ud af hvis motoren er den originale motor, der fulgte med køretøjet. Sted på flat bør der være 1 til 3 bogstaver af sig selv. Et 'C' for en bilmotor, en 'T' for lastbil, eller en» CE «, som står for crate motor. Dette er en udskiftningsmotor fra forhandleren.

• Kig på monteringsoverfladen olie filter og se om der er to tændrør i toppen af mount på blokken. Hvis der er, disse er for en oliekøler og der er en god mulighed for at motoren er en 4-bolt vigtigste blok. Dette er ikke en kendsgerning i hvert enkelt tilfælde, men en god indikator.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com