Hvordan du udskifter servostyring pumpe i en 1998 Buick Regal

March 29

1998 Buick Regal basismodellen kom med en 3.8-liter seks-cylinder engine og en fem-speed automatgear. Din servostyring pumpe er drevet af krumtapakslen via den serpentine bælte og giver hydraulisk pres til at bistå med at dreje hjulene. Din pumpe er placeret på bagsiden af motoren, ovenfor brændstof filter boliger. Når du udskifter servostyring pumpe, skal du fjerne den pumpe remskive og installere det på den nye pumpe.

Instruktioner

Fjernelse

• Parkere køretøjet på en plan overflade og sætte parkeringsbremsen. Løft hood og støtte det med hood prop stang. Uddrage en skitse af trisse system og bælte routing.

• Sted 15 mm boks ende skruenøgle på bælte spændet trisse bolt. Løft op på strammer og skub bælte fra omkring en trisse. Langsomt frigive remskive til dens naturlige hvilende stilling. Fjerne bæltet fra motoren og sæt den til side.

• Klemme pres klemme for returledning servostyring og skub det ned de retur slange. Holde den lille beholder under servostyring pumpe og retur slange. Fjerne tilbagevenden slangen fra pumpen med en lille vride bevægelse. Tillad væske at dræne fra pumpen og returnere linje i den lille beholder.

• Løsne linjen højtryk fitting på pumpen med en linje skruenøgle. Skru montering fra servostyring pumpen og tillade nogen væske at tømme ind i den lille beholder. Låget lægges på de små sealable beholder, og opbevar den et sikkert sted.

• Fjerne servostyring pumpen montering bolte med sokkel og skralde. Fjern servostyring pumpen fra endelsen og tage det til arbejdsbord. Indstille servostyring pumpen i skruestikken og let stramme skruestikken. Fjerne servostyring reservoiret bevarer klip ved at trække dem med tang. Fjerne servostyring reservoir fra servostyring pumpen.

• Placer værktøjet trisse base på læben på pumpe remskive. Tråd trisse remover værktøj skubbe bolt i værktøjet remover, indtil det kontakter pumpens drivaksel. Rotere skubbe bolten med uret, indtil remskiven er fjernet fra pumpen akslen. Fjerne den pumpe remskive fra pumpen.

Installation

• Montere den nye servostyring pumpe i skruestikken og let stramme den. Skub pumpe remskive på pumpen akslen, så langt som du kan. Tråd trisse installer værktøjet i pumpen akslen, indtil det sidder i plan med remskiven. Rotere trisse installationsprogrammet med uret med en boks ende skruenøgle, indtil trisse hub sidder flugter med akslen. Fjerne værktøjet installer.

• Coat servostyring pumpe reservoir o-ring med friske servostyring væske. Skub pumpe reservoir i servostyring pumpen. Skubbe klip over reservoir og pumpe til at sikre reservoir til pumpen.

• Hold servostyring pumpen i position og installere monteringsbolte. Stramme pumpen montering bolte til 25 fod-pund af drejningsmoment. Skub pumpe returslangen på returslangen brystvorten og skub pres clamp op slangen, indtil det er 1/2-inch fra pumpen. Installere linjen presset montering på pumpen og tråd linjen presset montering hånd stramt. Stramme montering på 20 fod-pund med en momentnøgle.

• Rute den serpentine bælte omkring remskive system efter diagrammet gjort tidligere bedrift pres på bælte på strammer. Lift strammer arm med 15 mm skruenøgle og skub den serpentine bælte over strammer remskive. Langsomt frigive strammer før spænding er anvendt til bæltet.

Blødning Procedure

• Løft forreste del af køretøjet i luften med ordet jack og sted jack står under rammen foran sub. Sænke gulv jack, indtil køretøjet hviler sikkert på jack stande. Drej rattet hele vejen til venstre. Fjern servostyring reservoir hætten og fylde reservoir til fuld kolde mærket med friske GM servostyring væske.

• Instruere og assistent at overvåge reservoiret og opretholde en fuld niveau som luften er arbejdet fra systemet. Drej rattet frem og tilbage fra stop til stop, uden at ramme stopper. Fortsat dreje hjulet frem og tilbage på mindst 20 gange, indtil væsken ikke har en lys tan udseende.

• Start motoren og lad motoren til inaktiv. Fylde reservoir til den kolde fulde linje og vende hjulene til deres midterpositionen. Vende hjulene til deres fremskudt position. Lift forsiden af køretøjet ud af jack står med gulvet stikket og fjerne jack står under køretøjet. Sænk køretøjet til jorden og lad motoren til tomgang i mindst tre minutter.

• Teste køretøj for at sikre korrekt drift af pumpen, ved at dreje rattet frem og tilbage. Hvis du blødte korrekt system, rattet bør flytte gnidningsløst med ingen støj fra servostyring system. Kontrollere den væske niveau og sikre, at det har rejst til fuld varme mærket. Tilføj nogen væske som nødvendigt og installere reservoir cap. Lukket køretøj hætte.

Tips & advarsler

  • Nogle dele butikker og lokale værksted acceptere anvendte væsker til korrekt bortskaffelse.
  • Forsøg ikke at køre bil uden servostyring eller en forkert bløder power steering system.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com