Hvordan for at kalibrere en 52-tommer LCD

August 11

Big LCD tv kan levere skarpe og klare HD-billeder fra HD komponent kilder. Ud af boksen, kan tv'et ikke indstilles til de optimale indstillinger for din visning situation. For at få mest ud af dit TV, skal du kalibrere TV'ets indstillinger for at justere billedet for din lokaleforhold. Dette er især tilfældet med 52-tommer skærme, da den større skærm gør forskelle i billedet meget mere mærkbar.

Instruktioner

• Tænd TV'et og få adgang til menuen Indstillinger ved at trykke på "Menu"-knappen på din fjernbetjening. Vælg fanen video til at justere indstillingerne for video.

• Deaktiver eventuelle kunstige forbedringer, som TV'et kan have, såsom støjreduktion, kantforbedring, detaljer ekstraudstyr eller lignende. Du vil kalibrere sæt uden disse på, så de ikke vil påvirke dine billedindstillingerne. Du kan aktivere disse når færdig hvis du foretrækker at have.

• Justere lysstyrkeniveauer ved at trykke på venstre og højre pilene på fjernbetjeningen. Når tv vises i butikken, har de som regel lysstyrken vendte hele vejen op til konkurrere med lyse butik lys. Dette er formentlig for høj for din stue, så slå det ned, så meget som du kan uden at miste detaljer i de mørke dele af billedet. Dreje lysstyrken ned vil også øge levetiden for din LCD.

• Justere farvetemperaturen. I de fleste tilfælde bør farvetemperaturen indstilles til neutral eller normal. Hvis dine farver er for varmt, kan du justere den for at lave eller cool. Indstille farvetemperaturen til hot eller høj vil højst sandsynligt gøre billedet for røde, så du bør undgå denne indstilling.

• Justere kontrasten. Mens lysstyrke fokuserer på mørke billeder, vil kontrast gøre det samme for lyse billeder. Juster kontrasten, så du kan se detaljer i lyse eller hvide objekter uden dem vises blæst ud. Den ideelle kontrast rækkevidde varierer fra TV til TV, men du ønsker ikke det hele vejen op eller hele vejen ned.

• Justere skarpheden. De fleste mennesker sætte skarpheden hele vejen op, men dette kan skabe falsk linjer for billedet. Dette er den sværeste at justere da det er det sværeste at opfatte med øjet. Sæt det et sted i området 50-80%, indtil du finder en indstilling, som dine øjne er komfortable med.

Tips & advarsler

  • Du kan få en Kalibrer disk, der skal vise farvemønstre og grå kort til at hjælpe dig med at kalibrere din TV'ets indstillinger. En kalibreringsværktøj, kaldet THX Optimizer, er også inkluderet i THX-optimeret Blu-rays og dvd'er.
  • Foretage en online søgning efter din TV'ets model kalibrering indstillinger. For eksempel, Søg "Sony KDL-52NX800 kalibrering indstillinger." Ofte, kan du finde andre med samme tv'et, der har fundet ud af den bedste kombination af indstillinger.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com