Hvad betyder "Farve TFT Handlekraftig Matrice LCD"?

August 4

Hvad betyder "Farve TFT Handlekraftig Matrice LCD"?

En farve TFT Handlekraftig Matrice LCD er en bestemt type skærm bruges i flere tv-apparater og skærme på markedet i 2010. Der er tre komponenter til at definere: farve TFT, aktiv matrix og LCD.

Farve TFT

En farve tynd-film transistor (TFT) er en rød-grøn-blå (RGB) display, der bruger en halvfaste væske klemt inde mellem to lag af tyndt plast (klart elektroder). Farve TFT, pr. definition er en simpel visning for visuelle medier.

Aktiv Matrix

Aktiv matrix er polariserende af TFT til at producere et arrangement af farver på skærmen klar elektrode. En elektrisk impuls sendes ned forsyningsnettet for TFT forårsager direkte forbindelse til det ønskede pixel punkt. Dette er i modsætning til en passiv matrix hvor grid-systemet er kun elektrificeret steder hvor rækker og kolonner af transistorer mødes. Den aktive matrix producerer en hurtigere, tyndere skærm med højere kapacitet for farve og grayscaling.

LCD

Den østrigske botaniker Friedrich Reinitzer opdagede flydende krystal i 1888. Liquid crystal display (LCD) blev først forsøgt i 1960 ' erne og er blevet hverdagskost i dag. Webstedet Express reparation Center forklarer at "flydende krystaller flytte ifølge spændingsforskellen mellem farve filterglas og TFT glas." Dette er, hvad der forårsager den visuelle display vises på skærmens overflade.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com