Hvordan man kan overføre gamle 6 af 6 Centimeter negativer til en PC

September 20

Hvordan man kan overføre gamle 6 af 6 Centimeter negativer til en PC

Medium format filmkameraer skyde en række negative størrelser på 120 eller 220 film. Disse spænder fra 6 af 4,5 cm, til 6 af 6 cm og 6 af 7 cm. De mest almindelige negative størrelse er 6 af 6 cm, hvilket betyder, at kameraet tager et firkantet billede omkring 2,25 af 2,25 tommer. Disse negativer, at være meget større end 35 mm versioner, tendens til at være valget af professionelle fotografer, især når store blow-ups var påkrævet. De producerer bedre detaljer. Dette er stadig sandt, når du konverterer dem til digital.

Instruktioner

• Oprette scanner til scanning af gennemsigtighed. I de fleste tilfælde betyder dette, at fjerne indehaveren pres på indersiden af dækslet til scanneren for at afsløre den lyskilde der. Denne polstret plade normalt unsnaps eller glider ud.

• Vælg den rette negative skabelon, hvis scanneren kom med disse. Disse normalt er plast og passe på den scanning glas. I de fleste tilfælde, er 6 af 6 cm negativer skåret i tre-image strimler. Scannere, der har negative skabeloner normalt vil tillade dig at scanne to sådanne strimler ad gangen ved klipning negativer til de relevante pladser. Hvis scanneren ikke har sådanne skabeloner, placere negativer flad og firkantet på scannerens glasplade, og luk låget.

• Åbn scanningssoftwaren og satte den for negative scanninger. Noget software vil tillade dig at tilbageføre negativer til positiver under scanningen, mens andre vil blot scanne negativer, som de er. Du kan bruge et billedredigeringsprogram til at forvandle dem til positiver.

• Vælg den højeste opløsning, kan du i den scanning software. Selv om 6 af 6 cm negativer er allerede store, jo højere opløsning du vælger, de mere digital information vil blive indsamlet til senere brug i digital redigering. Højere opløsninger kræver længere scanning gange.

• Scanne billederne. Gemme partier af negativer som fælles filer til din harddisk. Du kan skære dem fra hinanden i foto redaktion programmel senere og derefter gemme dem som enkelte billeder. Dette vil give dig mulighed for at gå tilbage til de oprindelige scanninger hvis du skader de individuelle scannede billeder.

Tips & advarsler

  • Gøre negativer er ren før du forsøger at scanne dem til din computer. Enhver snavs, støv eller snavs vil tage ekstra arbejde i foto redaktion programmel at reparere, så får alle du kan ud af negativer første. Trykluft anlæg nå og vil ikke skade negativer.
  • Scanning af 6 af 6 cm negativer med høj opløsning er bedst til redigering og printer, men det vil tage en masse plads på harddisken, hvis du scanner mange af dem. Derfor overveje en ekstern harddisk til billede opbevaring.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com