Sådan bestemme dækslid

June 5

Dækkene er dyre at erstatte, og der er mange variabler, der kan forårsage for tidlig slitage. Roterende og afbalancering regelmæssigt vil sikre dæk sidst så længe som muligt. Tjek regelmæssigt for ordentlig inflation og ujævnt slid vil også hjælpe med at forhindre flats og hjælp du opdage potentielle problemer, før de bliver alt for alvorligt.

Instruktioner

• Løft hvert hjørne af køretøjet (ene hjørne på gangen) med ordet jack og placere en jack holder under køretøjet til at støtte den. Dette vil tillade dig at inspicere omkredsen af dæk til at bestemme dækslid.

• Koeretoejet anbringes i frigear at inspicere drev aksel. Anvende parkeringsbremse for en forhjulstrukket bil mens du kontrollerer de forreste dæk. Frigøre parkeringsbremsen og placere i gear eller park (undtagen baghjulstræk køretøjer) når inspicerende de bageste dæk.

• Kontrollere de udvendige kanter af dæk. Hvis begge kanter af dæk er slidt mere end byens slidbane, så dæk er under-oppustede. Dette er fordi center slidbanen kollapser og dæk rides på kanterne. Hvis center slidbane dæk er slidt mere end de udvendige kanter, er dæk oppustet. Overdreven inflation forårsager dæk at ride på midten af dækket og trækker kanterne af dæk væk fra vejen. Kontrollere og justere dæktrykket (ved hjælp af en luftkompressor til at fylde eller trykke på ventilen kernen til at frigive). Find dæk oplysninger etiket på førerens side døren jamb at lære hvad fabrikanten anbefaler for lufttryk i den forreste og bageste dæk.

• Afgøre hvis slidbanen slid på de forreste dæk er til stede på kanten, men ikke på den anden. Dette kunne være resultatet af en dårlig rotation regime; løs eller brudt front-end komponent(er); eller køretøjet kan være ude af trit. Front dæk håndtere styreapparatets bevægelse af et køretøj så, som et resultat, er det almindeligt for kanter at bære hurtigere end de bageste dæk.

• Inspicere slidbane og dæksiden for eventuelle fremmedlegemer såsom søm eller skruer. Enhver tid, du er nødt til at lægge luft i et dæk, recheck lufttryk jævnligt for et par dage for at sikre, det er at bevare presset.

• Afgøre, hvis slidbanen bære har ujævn skaldede pletter, er cupped, flosset eller savtakket. Disse typer af uens slid ville indikere en dårlig hjulet balance og rotere regime, en dårlig tilpasning eller svage hjulophængsdele.

• Måle mønsterdybde på hvert dæk med en kvart og en penny (Se referencer). Kanten af en penny til toppen af Lincolns hoved er 1/16 tomme. Et dæk betragtes som udløbet med denne minimale mængde slidbane tilbage. Kanten af en fjerdedel til toppen af Washingtons hoved er 1/8 af en tomme. Selv om dette er acceptabelt slidbane liv for et dæk, dæk vil ikke håndtere bremsning eller dårlige vejrforhold samt og bør overvejes for udskiftning snarest.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com