iGo udskiftning Tips

May 12

iGo, Inc. er et firma, der specialiserer sig i universelle opladere til en lang række enheder, herunder bærbare computere, mobiltelefoner, digitale kameraer og MP3-afspillere. Disse opladere er universelle på grund af deres swappable tips, hvor der er tusindvis at vælge imellem, så du kan bruge en adapter til at oplade alle dine enheder i stedet for at satse på flere strømadaptere.

Universelle opladere

Du skal have en iGo mærke universal oplader for at bruge iGo power tips. Universelle opladere kan inddeles i to kategorier: laptop og netbook opladere og mobilenhed opladere. Laptop og netbook opladere har tre varianter: hus, bil og fly, mens mobilenhed opladere har kun indstillinger til opladning i hjemmet eller i bilen.

Power Tips

iGo opladere kommer ikke med specifikke power tips, så du skal bestille dine egne. IGo hjemmeside gør det nemt at søge efter den rigtige tip til din enhed. Alt du skal gøre er type i navnet på enheden og iGo vil give en liste over alle de tips, du kan bruge til den pågældende enhed. Ikke alle tips og opladere er udskiftelige, så sørg for du ved hvilken oplader du har før du bestiller.

Opladning tilbehør

iGo tilbyder andre produkter udover universelle opladere og tips. Virksomheden gør også Laderegulator, overspændingsbeskyttere, bærbar akkumulator emballere, lommeformat projektorer og en lang række USB-kabler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com