Sådan Design din egen reservehjul dække

April 15

Sådan Design din egen reservehjul dække

Hvis du ejer et køretøj med en fremtrædende reservehjul såsom en Jeep, kan du sætte fut i sit look og sende en besked til verden ved at sætte en tilpasset reservehjul dækning på det. Muligheder for at gøre dette omfatter købe et færdig hos en forhandler, designe en dig selv og have det lavet af en kunstner eller designe det og gøre det selv. Uanset hvilken metode du beslutter at bruge, skal du sørge for at bruge høj kvalitet maling og materialer til at gøre det vare så længe som muligt.

Instruktioner

Tegne Design

• Skitsere nogle design baseret på dine ideer. I denne brainstormingen, ikke bekymre dig om perfektion eller formalitet. Bare få nogle idéer på papir, hvor du kan se dem og afgøre, hvilke af dem du bedst kan lide. Tegne forskellige versioner af det samme tema og spille med relative størrelser og placeringer af forskellige elementer, holde sig for øje, den endelige størrelse og cirkulære form af stykket.

• Gøre en cirkel på et stykke millimeterpapir ved hjælp af et kompas. Denne cirkel repræsenterer din reservehjul dække udvendige diameter. Tegne din endelige design indenfor denne cirkel, hvilket gør et punkt at gøre det kompatibelt med den cirkulære kontur.

• Tilføje farve til dit design ved hjælp af farvede blyanter. Forsøge at matche farverne i dit design til de farver, du får fra oliemaling.

Male dækslet

• Læg dækslet dæk på en flad overflade. Hvis det er muligt, sætte en cirkulær stykke træ eller stift pap i dækslet, så du har en solid opbakning som at male.

• Brug linjer på millimeterpapir på tegningen som en guide til at lægge den samme design på dækslet til dæk. Du kan muligvis tegne lys blyant linjer på forsiden så de svarer til linjerne på ternet papir. Hvis du ønsker at gøre dette, tegne en linje på en mindre synlig del og teste det for at se, hvis du kan slette den uden at forlade en mark.

• Tegne design på forsiden ved hjælp af en blyant eller en kuglepen, der viser på forsiden.

• Male i designet med uudsletteligt oliemaling. Forskning maling for at være sikker på, at de er egnede til brug på vinyl og til udendørs brug. Begynde med store farve felter og gemme de mindre detaljer til sidst; denne måde, du ikke behøver at male omkring alle små detaljer.

• Gøre det muligt malingen til at tørre grundigt, før du flytter dækslet eller sætte det på den reservehjul.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com