LUG møtrik drejningsmoment specifikationer på en KIA Sorrento

June 5

Sorento er en midsize SUV produceret af sydkoreanske automaker Kia. Den første generation Sorento blev udgivet i 2002. Produktionen af den nydesignede andengenerations Sorento begyndte i 2009. Når du ændrer et dæk på Sorento, er det vigtigt at drejningsmoment lug møtrikker til producentens specifikationer. Hvis lug møtrikker er for løs, kan de komme ud under kørsel. Hvis lugs nødder er for stramme, kan de forårsage skader på hjulet og rotorer. Tilsvarende kan kabelsko, der er tilspændes til forskellige grader forårsage hjulet wobble eller ellers skader hjul, dæk eller hub.

Definition af drejningsmoment

Moment er defineret som en måling af den kraft, der kræves for at slå et objekt som en bolt eller et svinghjul. Drejningsmoment er målt i fod-pund, tommer-pund eller metriske svarende til Newton-meter. Et drejningsmoment på 90 fod-pund betyder, at hvis du havde en skruenøgle, der var 1 fod lang og anvendes en kraft på 90 pounds vinkelret på skruenøglen, du ville få 90 fod-pund af drejningsmoment. Når vi taler om biler, er drejningsmoment ofte forbundet med motorer. I dette tilfælde er drejningsmoment den kraft, der får et køretøj bevæger sig fra en komplet stop og hjælper med at trække det op stejle bakker.

Momentnøgler

Når et bestemt drejningsmoment er forpligtet til at spænde en bolt, er en momentnøgle nødvendig. Der er tre typer af momentnøgler: beam, klik og ringe. Beam-type momentnøgler har to bjælker fastgjort til stikket. En løftestang stråle gælder kraften og en indikator stråle peger drejningsmoment på en skala på håndtaget. Klik-type momentnøgler bruger en indikator på håndtaget, der kan indstilles til en ønskede drejningsmoment; Når det ønskede moment er nået skralde bevæger sig frit, og et forår forårsager skruenøgle til at gøre en klikkende lyd. Dial-type momentnøgler har en skærm på en opkaldsforbindelse eller en digital udlæsning på håndtaget. Displayet viser drejningsmomentet som skruenøglen er aktiveret. Dial-type momentnøgler er den mest præcise og den dyreste. Du kan finde momentnøgler i Autodele eller isenkræmmere.

Kia Sorento Lug møtrik drejningsmoment specifikationer

Lug møtrik momentet for alle Kia Sorentos er 85 fod-pund. Du kan finde drejningsmoment specifikation i afsnittet vedligeholdelse af din ejerens manuel eller på enhver service garage. Du bør altid drejningsmoment lug møtrikker i en stjerne mønster, når erstatte et hjul i stedet torquing dem i bestiller rundt om hjulet. Spænd en lug i hånden, springe næste og stramme tredje, derefter femte, så andet, så fjerde. Derefter drejningsmoment dem alle i samme mønster: første, tredje, femte, andet, fjerde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com