Kan Jailbreaking en telefon kompromis sikkerhed?

March 5

Kan Jailbreaking en telefon kompromis sikkerhed?

Jailbreaking bliver nødvendigt, når telefonproducenten begrænser de tilgængelige programmer til telefonen. Denne proces er typisk på telefoner såsom iPhone, hvor du er begrænset til den Æble iTunes Opmagasinere. Den potentielle sikkerhed kompromis involveret med jailbreaking din telefon skal overvejes før virksomheden denne proces. Når du jailbreak telefonen, du stole på software-udviklere, der ofte overtræder Servicevilkår for cellphone producent.

Hvad er Jailbreaking?

Jailbreaking en telefon involverer oplåsning filsystemet for at tillade installation af tredjeparts-applikationer. Denne proces indebærer installation gratis jailbreak software tilgængelig fra en onlinekilde. Afhængigt af din telefon installerer du softwaren til din computer. Når du tilslutter din telefon til din computer, du følge den på skærmen beder om at jailbreake telefonen.

Jailbreaking Software

Jailbreak software skabere bruge en svaghed i telefonens operativsystem til at låse fil ordningen oven på telefonen. Disse software programudviklere ændre operativsystemet for at passe deres formål i strid med slutbrugerlicensaftalen inkluderet i telefonens Servicevilkår. Nogle mener, at denne mangel på respekt for producentens copyright svarer til muligheden for en utroværdig softwareudvikler. Disse programmer har mulighed for at indeholde malware, vira og spyware, som derefter Overfør til telefonen i jailbreak processen.

Tredjeparts-applikationer

Forudsat, at alt går godt med jailbreak software, nødt du stadig til at være bekymret over tredjeparts-applikationer. Disse programmer opfylder ikke betingelserne fastlagt af operativsystemet producent. Tredjeparts-applikationer kan fryse op telefonen, indeholder malware eller stjæle dine oplysninger. Du bør kun installere programmer fra pålidelige kilder.

Telefon garanti

Ændre operativsystemet på en telefon i strid med slutbrugerlicensaftalen din cellphone producent. Den vigtigste del af denne overtrædelse indebærer manglen på teknisk support, hvis du downloader et program, der bryder din telefon. Din cellphone producent hjælper ikke dem, der bryder slutbrugerlicensaftalen. Du er på din egen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com