Skjulte elementer på iPhone spil

April 21

Skjulte elementer på iPhone spil

Når du ejer en iPhone, en af de bedste funktioner er de spil, du kan downloade fra App Store. Uanset om du er en vred fugle aficionado eller du foretrækker planter Vs. Zombies, holder iPhone-spil dig travlt og besatte når du har et par minutter til overs. Mange iPhone-spil kommer med skjulte elementer og niveauer, der gør det muligt at udvide dit spil, tjene ekstra point og endda besejre sværere niveauer: du kun har brug at vide hvor man kan finde dem.

Formål

Skjulte elementer i iPhone-spil har forskellige formål, de fleste som tjener til at holde dig spille spillet for den længste periode muligt. For eksempel, har nogle spil skjulte elementer, der omsættes til nye niveauer for at udvide din samlede spil. Andre skjulte elementer kan bruges som add-ons, at gør dig mere kraftfuld eller succes i et spil. Andre skjulte elementer tjener til at hjælpe dig med at optjene point og bedste din tidligere score.

At finde skjulte elementer

Når du spiller iPhone spil, hentyder spil oplevelse ofte til eksistensen af skjulte elementer, der kan forbedre dit spil. For eksempel, i Angry Birds vil du tydeligt se en golden egg i visse niveauer. Den gyldne æg bliver et nyt niveau, hvor du kan spille med forskellige fugle og får flere point for din samlede score. Andre skjulte elementer kræver en bestemt sekvens af indtræffer før varen kan blive afsløret.

Lege med bedrager

Nogle bedrager er tilgængelige online, gennem fora og som fælles offentlige viden fra spil udvikleren, som giver dig mulighed for mere nemt finde skjulte objekter i spil. Nogle snyder afsløre placeringen af skjulte elementer, mens andre blot udløse en reaktion i spillet for at forårsage en reaktion, som hvis du havde fundet de skjulte elementer, når du virkelig ikke havde. Mens nogle bedrager er sanktioneret og distribueret af spiludvikler, andre er hacks og ikke altid er så sikker eller pålidelig. Gå videre med forsigtighed, når du forsøger en bedrager eller banalisere fra en mindre velrenommeret kilde.

Skjult objekt spil

Hvis din favorit del af en iPhone spil er at finde de skjulte objekter, kunne en hele spillet centreret omkring at finde objekter være noget for dig gyde. Ved at søge specifikt efter skjulte objekt spil i App Store udbytter spille spil, der følger en historie mens lader dig søge efter objekter, som du spiller på bedst af dine favorit spil muligheder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com