RX8 Tips

May 12

RX8 Tips

RX8 er en sport coupe fremstillet af Mazda. RX8 er berømt for at være den eneste bil kommer udstyret med en roterende motor. Den roterende motor er en unik patenteret design. I stedet for stempler, der bevæger sig op og ned, den roterende motor er en cirkulær design med tre rum hvor tændingen sker spins der en center cylinder. RX8 blev først indført i 2004, og er efterfølgeren til den tidligere RX7, som var en Turboladet sport coupe med en roterende motor.

Bag hjul drev

RX8 er en baghjulstræk-sportsvogn med stiv suspension tunet til præstationer snarere end komfort. Som sådan kræver bilen en omhyggelig driver under kolde og regnfulde betingelser. En baghjulstræk-sports coupe vil nemt glide under kulde og regn, hvis driveren ikke er forsigtig. Dette kan resultere i en ulykke og skade for føreren. Vinterdæk kan give ekstra greb i koldt vejr.

Olieforbrug

Den roterende motor er et unikt design med sine egne fordele, men det kræver også visse vedligeholdelse, at modstykket stempler ikke. På grund af dets design, den roterende motor har tendens til at forbruge nogle olie sammen med benzin. Bærer et ekstra container af olie på lange ture er en god idé på grund af denne olieforbrug. En motor uden olie kan hurtigt blive beskadiget. Hyppige olie niveau kontrol er også anbefales for at sikre, at motoren altid har en ordentlig mængde olie tilgængelige. RX8 kræver også premium benzin.

Eftermarkedet

Mazda RX8 er en performance coupe, og som sådan har en bred vifte af eftermarkedet muligheder herfor. Fra ydeevne til æstetik, kan RX8 ændres så de passer til det er ejerens smag. Ydeevne opgraderinger i form af turbolader kits, indtag og udstødning opgraderinger er populært for RX8. Den roterende motor virker særligt godt med turboladere, og RX8's forgænger, RX7, var en Turboladet design.

Gas kilometertal

Den roterende motor bruges af Mazda sin enklere design og mindre vægt. Dog er en af motorens ulemper gasforbrug. På grund af dets design forbruger motoren mere gas end en lignende stempelmotor. RX8 er normeret til 16 mpg byen kørsel og 22 mpg highway. At holde vægten af bilen lavt og ikke køre bil aggressivt kan hjælpe med at holde gas kilometertal på sit optimale niveau. Nogle RX8 ejere vil tage ud de reservehjul, og nogle gange endda backseats, for at reducere vægten af bilen. Dette vil øge ydeevnen ved at øge bilens strøm til vægtforhold samt forbedre gas kilometertal.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com