At fjerne maling oversprøjtning fra et køretøj

February 21

At fjerne maling oversprøjtning fra et køretøj

Hvordan oversprøjtning opstår

Overspray opstår typisk, når store industrielle maling arbejdspladser finder sted i nærheden af parkerede biler. En struktur som et vandtårn, for eksempel, sprayes hurtigt med store mængder af maling. En brise kan bære disse partikler af maling over 100 yards eller mere forårsager elementer i den måde at blive støves af med et fint lag af spraymaling. Dette kan også ske, hvis du laver din egen spray maling projekt og ikke er opmærksomme på hvor vinden fyger mens du spray.

Forebyggelse

Forhindrer over spray i forekommende er nemmere end at fjerne den grimme maling i hånden. En af de nemmeste måde at undgå oversprøjtning på dine køretøjer er blot flytte dine køretøjer fra ethvert område, der kunne blive ramt med vinden, mens du laver en spray maling job. Hvis du ikke kan flytte dit køretøj skal du dække bil med en presenning. Sørg for at kontrollere og se, at tarp er lun rundt i bunden af bilen, så ingen maling snøret brise kan glide op inde i tarp.

Fjernelse af oversprøjtning med ler Auto barer

Overspray på køretøjer er oftest fjernet med en ler auto bar. Dette produkt fungerer som en voksning værktøj med hensyn til dens virkninger på en bil. Normalt, bruges ler auto bar til at give din bil ekstra glans eller at fjerne snavs. Grit inde clay auto bar er imidlertid tilstrækkelige nok til at fjerne oversprøjtning af maling fra bilen kraftig og omhyggelig skrubning.

Fjernelse af oversprøjtning med Turtle Wax

Turtle Wax eller nogen anden grove bil voks produkt kan bruges til at fjerne det tynde lag af spray maling forårsaget af sprøjtestøv. Turtle Wax er mindre slibende end andre produkter som en clay auto bar, og bør derfor kun anvendes på meget tynde lag af sprøjtestøv. Hvis et lag af sprøjtestøv på et køretøj er for tyk, Turtle Wax dog kan låse og trykke på et tyndt lag af resterende spray ind på overfladen af bilen permanent.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com