Hvad er en 7260 stil U-fælles?

October 2

Kardanled, eller U-leddene, tillader din drivakslen til at dreje uden bindende, mens akslen flytter op og ned som svar på hjulophænget. Der er mange forskellige størrelser af U-leddene, med forskellige opbevaring systemer, og de er ansøgning specifikke, dvs et bestemt køretøj vil bruge en visse U-fælles, selvom køretøjer kan tilpasses til at bruge forskellige U-leddene. der er undertiden gavnlig i højtydende applikationer.

Hvad er et U-fælles

En U-fælles, er en særlig type af kugleleje, der giver mulighed for en akslen til at rotere og omdrejningspunkt på samme tid. U-leddet har fire arme, eller "trunions." En fælles landbrugspolitik, foret med nål lejer, og smurt med fedt, passer over hver trunion. To modsatrettede caps, tillægger drevet akslen--U-leddene bruges i andre programmer end automotive drev skakte-- og de andre to kasketter tillægger drevet eller drevet enhed. I en bil, ville dette være transmission output og aksel input åg.

U-fælles opbevaring

Automotive U-leddene er afholdt i åg af U-bolte. Hætter på U-leddet, der passer ind i drivakslen bevares af clips. Disse klip kan være enten "udenfor", eller "indeni." Uden for klippene passer ind i rillerne i drivakslen og sidde på toppen af afslutningen af de bærende cap. Inde i fit clips i en rille i bunden af de bærende cap. Begge typer af klip forhindre caps i at glide ud af drivakslen. 7260 U-joint er en indeni klippe type.

Køretøjets anvendelse

7260 U-joint er en Chrysler Corporation--Chrysler, Dodge, Plymouth--U-joint. Det kaldes en lille U-joint, fordi nogle Chrysler Corporation køretøjer bruger 7290 U-leddet, som kaldes en stor U-joint, fordi den er større i alle dimensioner end 7260. Det er længere, målt fra cap ende til ende, og hætter er større diameter. 7260 vil blive fundet i de fleste biler og lys--½ ton--lastbiler.

Konvertering

7290 U-leddet er stærkere end 7260 i kraft af dets større størrelse. Det er muligt at konvertere et køretøj med 7260 U-leddene, der er blevet ændret til højtydende brug at acceptere 7290 U-leddene. De nødvendige dele kan fås fra mange eftermarkedet dele leverandører.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com