Hvorfor jeg ikke ser nogle Skype kontakter

June 5

Hvorfor jeg ikke ser nogle Skype kontakter

Som med nogen instant messenger, kan du forvente alle dine Skype kontakter at være online hele tiden. Hvis imidlertid du pludselig indser, at du ikke har set en hyppig bruger online siden sidst, kan forklaringen ikke være så simpelt som at han pludselig standsede ved hjælp af programmet. En række faktorer kan føre til at du ikke kan se en Skype kammerat eller kammerater. De kan ikke vises i listen over kontaktpersoner på alle. Alternativt, de kunne altid dukke op som offline.

Flere kontakter mangler

Hvis flere af dine Skype-kontaktpersoner, mangler fra din kontaktliste, er chancerne gode, at du kigger på den forkerte liste. Dette gælder især, hvis de manglende kontakter er mennesker med hvem du ikke har snakkede for nylig. Log på Skype, og derefter ser til panelet til venstre på skærmen. Over din liste over kontaktpersoner, skal du se to faner: "Kontakter" og "Seneste." Klik på fanen "Kontakter" her. Dette viser en liste over alle dine kontakter. Hvis du søgte tidligere på fanen "Seneste", er chancerne gode, mange kontakter ville mangle. Denne fane vises kun kontaktpersoner med hvem du har interageret for nylig.

Skype-kontaktpersoner altid Offline

Hvis nogle af dine Skype kontakter aldrig synes at være online, er der to grundlæggende muligheder. De kan have blokeret dig, eller de kan være i drift i Skypes usynlig mode. Når en kontakten blokerer du-- men fjerner du ikke som en kontakt--Se du stadig hende i din liste over kontaktpersoner. Hun vises altid offline, men uanset sin sande onlinestatus. Det samme gælder for en person, der har valgt for at gå usynlig. Hun kan chatter væk med andre Skype venner, selvom du ikke kan se hende. Husk dog, at Skype ikke tillader dig at gå usynlig til kun én person; Hvis din ven er usynlig for dig, kan ingen andre se hendes enten. Hun kan imidlertid stadig chat, foretage telefonopkald og ellers bruger Skype som normalt.

Testning for usynlighed

Hvis du ikke ved, om en kontaktperson har blokeret dig, er offline, eller er simpelthen gået usynlig, du kan gøre en simpel kontrol. Dette kan ikke bestemme, om du er blokeret, men kun om den pågældende person er usynlige. Klik på hans navn på listen "Kontaktpersoner" til at vise dit chatvindue med ham. Skriv en besked her som normalt, og derefter sende den. Vent et øjeblik, og derefter se på meddelelsen. Du bør se dit navn, efterfulgt af en besked, efterfulgt af den tid, du har sendt meddelelsen. Ser lige til højre for tid. Hvis du ser en sort streg bevæger sig i en cirkel, din meddelelse kunne ikke leveres og kontaktpersonen er offline eller har blokeret dig. Hvis denne cirkel ikke vises, gik din besked igennem. Dette betyder, at din kontakt er simpelthen usynlige.

Kontakt helt væk

De fleste ting, der ville forårsage en kontakt ikke at dukke op må som online - såsom at være offline, usynlige eller har blokeret dig - ikke fjerne denne person fra listen over kontaktpersoner. Hvis et Skype kontakt er faktisk væk fra din liste over kontaktpersoner, kan årsagen være mere ildevarslende. Dobbelttjekke for at sikre, at du er i fanen "Kontakter" i stedet for fanen "Seneste". Hvis det er tilfældet, og kontakten er der ikke, han har muligvis fjernet dig som kontaktperson. Det betyder hverken af kan du chatte med andre via Skype indtil bliver du kontakter igen.

Din kontakt er helt sikkert Online

Fra tid til anden kan du ved med sikkerhed, at en bestemt Skype kontakt er online. For eksempel, kan du være på telefonen med en pålidelig ven, der insisterer på, at hun er underskrevet i og ikke usynlige. Uanset hvad, kan du ikke se hende. Hvis dette sker, sætte din status til "Offline", eller log af Skype. Vent et øjeblik, og derefter sætte din status til "Tilgængelig" eller logge på din konto. Dette generelt løser problemet og viser din kontaktperson som online.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com