Hvordan man laver en antenne Booster

February 27

Hvordan man laver en antenne Booster

Antenner bruges til at behandle signaler i enheder såsom radioer, mobiltelefoner, computere og fjernsyn. Antenne boostere hjælpe disse enheder ved at give en større eller yderligere antenne til at opfange signaler, når lav signaler er til stede. Kommercielle antenne boostere kan være dyrt. Du kan gøre din egen antenne booster i blot et par minutter til at øge din mobiltelefon signal. Du har sikkert de fleste af de nødvendige elementer på side, og du kan nemt købe resten på nogen elektronik eller hardware butik. Du skal have erfaring med lodning for at fuldføre dette projekt.

Instruktioner

• Brug dåseåbner fjerne bunden af kaffe kan. Sted i bunden af Pepperidge Farm cookie kan på toppen af kaffe kan. Lodde to dåser sammen ved hjælp af lodde og loddekolbe. Lodning behøver ikke at være fuldstændig rundt på hele kan. Lodde ti til tolv steder omkring dåser til at forbinde dem.

• Fra bunden af Pepperidge Farm kan, måle op 100 millimeter og markere det pågældende sted på dåsen. Dette er, hvor du vil skære et hul til antennestikket. Punch et hul i dåsen, og bruge den tin snips til slut hullet. Hullet skal være lidt mindre end antennestikket. Det er bedst at starte med et hul for lille og øge dens størrelse efter behov.

• Sæt antennestikket gennem hullet. Holde stikket på plads ved hjælp af den møtrik, der fulgte med antenne stik kit. Tilslut antennen til pigtail-stikket.

• Fjern bagcoveret af telefonen celle. Du bør finde forbindelsespunktet til anden enden af pigtail-stik. Tilslut antennen til mobiltelefonen. Langsomt scanne for et signal, og ur mobiltelefon til en stigning i antallet af søjler, der angiver en god forbindelse.

Tips & advarsler

  • Denne grundlæggende design kan ændres, så antennen kan opdage Wi-Fi-signaler og være forbundet til en computer i stedet for en celle foretage en opringning.
  • Hjemmelavet enheder kan ikke udføre såvel som kommercielle enheder.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com