Hvordan til at Give tekst perspektiv i Adobe Illustrator CS5

March 25

Der er to måder at tilføje perspektiv til tekst med Adobe Illustrator CS5. Du kan bruge 3D-effekter på den tekst, som er den samme "Bevel & Emboss" effekt tilgængelig i tidligere versioner af Illustrator. Ny Illustrator CS5 er gitteret perspektiv, som tillader dig at oprette tegninger og objekter i perspektivplaner. Hvis du har brugt gitteret perspektiv på en tegning eller andre objekt, kan du give din tekst i samme perspektiv ved at tilføje det i gitteret.

Instruktioner

At give teksten perspektiv

1 Lancere Illustrator og oprette et nyt dokument.

2 Vælg værktøjet"Type" i værktøjskassen og trække det hen over lærred til at oprette en tekstboks. Skriv "Perspektiv", eller enhver anden tekst.

3 Ændre skrifttype, skriftstørrelse og linjeafstand som ønsket i panelet Type kontrolelement, der åbner når du bruger tekstværktøjet. For de bedste resultater, skal du vælge en anden farve end sort ved at klikke på menuen "Farve" i Type kontrolpanelet. Sort kan være svære at læse, når ved hjælp af indstillingerne for ekstrudering og facet.

4 Klik på menuen "Effekt", Vælg "3D" og klik på "Ekstrudering og facet." Ekstrudering og facet indstillinger vinduet åbnes.

5 Klik på menuen "Presse dybde" og trække mærket for at ændre dybden af teksten.

6 Klik på menuen"overflade" for at ændre skyggefarven, fjerne alle skygge eller konvertere teksten til en ledning ramme, hvis det ønskes.

Tilføje tekst til gitteret perspektiv

7 Lancere Illustrator, og derefter åbne det dokument, der bruger gitteret perspektiv, eller Opret dokumentet.

8 Vælg værktøjet"Type" og trække det hen over lærred til at oprette en tekstboks. Skriv dit ønskede tekst.

9 Klik på "Perspektiv markeringsværktøjet" og klik på teksten i dokumentvinduet. Klik og hold museknappen nede for at flytte teksten på perspektivplanet. Teksten får automatisk perspektiv anvendes i perspektivplanet.

10 Klik på ikonet "Rediger tekst" i perspektiv objekt Kontrolpanel eller dobbeltklikke på teksten til at ændre skrifttype, skriftstørrelse eller farve af teksten.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com