Skrifttype konflikter på Mac

April 16

Hvis du arbejder i den grafiske kunst, du er tilbøjelige til at have samlet en anselig skriftsamling og kan endda bruge en tredjepartssoftware skrifttype manager til at installere og katalogisere din skrifttype samling. Hvis du aldrig har oplevet skrifttype konflikter på din Mac, er du heldig. Mens disse konflikter opstår mindre hyppigt i æra af Mac OS X end i dagene af den klassiske Mac OS, kan de stadig forårsage former for hovedpine, der tager timer af hoved-skrabe for at diagnosticere.

Samme navn, forskellige skriftsnit

Mac OS X indeholder et sæt af skrifttyper, der yder støtte til dets brugergrænseflade. Nogle af disse varierer i format fra én version af Mac-operativsystemet til den næste, forårsager dokumenter, der bruger den ældre version til at se anderledes ud eller endda nægter at åbne på en computer, der bruger den nye version. Nogle af Mac systemskrifttyper matche skrifttypesnit, der er udbredt blandt grafisk kunst fagfolk--for eksempel Helvetica Neue-- men er installeret af Mac OS i et format, der er ideel til brug på systemet, ikke high-end output.

For mange Type ledere

Aktivering skrifttypesoftware gennem mere end én type-administrationsprogram på samme tid kan være en recept for konflikter. Du vil være i stand til at holde styr på hvilke skriftsnit der aktiveres af hvilket program og alt for tilbøjelige til at vinden op med den samme skrifttype aktiveret i mere end ét sted. Når det kommer til skrifttype management software, behøver du kun én pakke. Bare sørg for det er den rigtige for dine behov.

Uregerlige programmer

Ikke alle software, der installerer skrifttyper fungerer godt, når det ikke. Tilbage i dage af den klassiske Mac OS, en velkendt musik gravering program bruges til at installere både TrueType- og PostScript Type 1 versioner af sit sæt af musikalske notation skriftsnit. Resultatet var et ustabilt system og et svært at diagnosticere problemet, at de fleste brugere,--selv de vant til tovtrækkeri store skriftsamlinger--ikke kan finde lige bortrejst.

Forsigtig Management teknikker

Afhængige af høj kvalitet skrifttypesoftware fra skriftsnit støberier bekendt. Du kan finde lokkende udseende freeware på internettet, men du er sandsynlige er at have en problemfri oplevelse med skrifttyper du købe end med skrifttyper du blot downloade, især da købt skrifttyper normalt indeholder en form for garanti. Hvis du skal administrere en stor skrifttype samling, eller en, der ofte varierer som svar på ændrede projektkrav, kan du overveje at investere i et tredjeparts-skrifttype manager blot for at lette at kunne aktivere og deaktivere skrifttyper uden at skulle genstarte programmer eller din computer. Først og fremmest, hvis du bemærker ulige skrifttype symptomer, såsom manglende tegn eller mærkelige afstanden mellem bogstaver, mistanke og kigge efter en skrifttype konflikt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com