Forskellige HDMI kabler

January 10

Forskellige HDMI kabler

High definition multimedia interface, almindeligvis kendt som HDMI, er blevet en fast bestanddel af HD revolution. Men trods sin voksende accept, flere myter og misforståelser fortsætter. Denne standard består faktisk af flere typer af kabel inden for aftalte tekniske rammer, og brugere har brug for en bedre forståelse for at gøre mest muligt ud af det.

Betydning

Alle HDMI kabeltyper tjener samme formål – at levere ukomprimeret video og audio data mellem enheder. Mens ældre standarder, såsom komponent og DVI, tilbyder lignende båndbredde og resolutioner, de enten mangler kompression priser af HDMI eller kræve separate kabler til video og lyd.

Versionshistorik for

HDMI blev kommercielt tilgængelig i 2002, med en vis støtte fra store producenter fremvækst af 2003 feriesæsonen. Men ikke indtil 2006, da Blu-ray og HD-DVD trådte rutefart, var HDMI anerkendt som den første HD forbindelse standard.

Den første version at blive fælles var 1.2, 1.3 og 1.4 gradvist ind i markedet. Forskelle blandt dem vedrører båndbredde og data kvalitet, ikke fysiske udseende. Versionsnumrene henvise til den underliggende software.

Standard HDMI

Næsten alle HDMI-kabler er Type A, som har 19 pins. Dette er den de facto standard HDMI kabel, uanset version. Sørg for at skelne mellem version og type--førstnævnte refererer til software og datatransmission, sidstnævnte til fysisk konstruktion.

Yderligere typer

Type B og Type C HDMI kabler er også på markedet. Alle disse standarder har været aftalt i HDMI Licensing partnerskabet, standarden er for organisationen.

Type B kabler efter sigende rumme op til to gange data af Type A, men er dyrere at producere og generelt brug--de er ikke også fysisk større, med 29 stifter. De kan blive mere almindelige som omkostninger dråbe. Type C HDMI er den såkaldte mini HDMI, designet til mindre enheder såsom kameraer, telefoner og media-afspillere. Disse, ligesom Type A, har 19 pins.

Sammenkobling

Det er muligt at tilslutte forskellige HDMI typer via mandlige-kvindelige adaptere, tilgængelige i enhver elektronikforretning. Normalt kun Type A til Type C eller vice versa understøttes. Alle HDMI kabeltyper er version-identiske--de overføre data på samme måde. Dette betyder, at de alle arbejder med hinanden. Alle HDMI-versioner er også bagud-kompatibel, hvilket betyder et kabel, der er gjort under version 1.3 uopsigelighed værker fint med 1,2 funktioner. En tidligere version understøtter dog ikke en senere version funktioner.

Passive og aktive

HDMI kablerne forbrugere har lært at kende er "passiv," som de fleste andre A / V-kabler. Men der er også specifikationer for aktive HDMI-kabler, som omfatter en forstærker og kan bære flere data hurtigere og over længere afstande. Aktive kabler er lette at skelne: ikke alene er de længere, de kræver en strømforsyning.

Mærker

Alle HDMI-kabler er lavet til samme specifikationer og fungerer præcis på samme måde. Vores erfaring er der ingen umiddelbar fordel at købe dyre mærkevare kabler. Generisk kabler give den samme præstationer og er lige så overvåget af gruppen HDMI Licensing. Den eneste forskel kan være i det lange løb--dyrere kabler kan vare længere, selvom dette har endnu at blive etableret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com