Hvordan til at finansiere en Scooter

August 28

Finansiering en scooter køb er meget lig gør det samme for en bil. Du skal have dine papirer sammen før går til en långiver, du skal bevise en evne til at betale lånet tilbage via indkomst eller aktiver, sikkerhedsstillelse kan være og er ofte påkrævet, og du skal have god kredit. Følg disse trin i den rigtige rækkefølge og finansiering vil arbejde snarere problemfrit. Det forkert, og du kan hurtigt finde dig selv at vide "nej" til en scooter lån

Instruktioner

Forberedelse

• Identificere de særlige scooter du er interesseret i at købe og fra hvilken forhandler. Du skal vide modellen af scooteren, år for fremstilling, forhandlernavn og finansiere kontakt, og de ca pris af scooter med alle skatter og gebyrer involveret. Nogle forhandlere kan gøre alt dette for dig i butikken, men det hjælper med at sikre din egen lån forhåndsgodkendelse for at få konkurrencedygtige priser.

• Køre en kredit rapport om dig selv før beder om finansiering. Disse data vil give dig en idé, om du har en god chance eller ikke for at blive godkendt. Hvis din kredit billede er tunge med gæld, vil du sandsynligvis blive nægtet eller trukket en høj rente.

• Saml alle dine relaterede papirer sammen for at vise din identifikation, kørekort, bevis for forsikringsdækning (motorcykel), finansielle aktiver og forpligtelser. Långivere skal også din adresse og CPR-nummer til at bestemme din kreditværdighed.

• Når du er klar til at finansiere, kan du gå gennem scooter forhandler direkte hvis han tilbyder en finansiering program, eller du kan ansøge om et lån gennem en bank eller finansiere långiver. Enten kan få finansieringen gjort, men at få din egen forhåndsgodkendelse uafhængigt tillader dig at sammenligne. Det styrker også en forhandler til at tilbyde dig en bedre sats og finansiere pakke, hvis han ønsker virksomheden lån.

Lånet selv

• Hvis du er forhåndsgodkendt, bliver du bedt om at udfylde en finansiering ansøgning med alle relevante oplysninger for et lån officer. Du kan være forpligtet til at vise bevis for dine data, hvilket er grunden til du bør medbringe alle dine papirer. Forberedes forhindrer forsinkelser, ubehagelige spørgsmål eller gætte.

• Den færdige ansøgning bliver gennemgået af lån officer og foreløbigt godkendt. Denne foreløbige papirarbejde kan du ligefrem slutning salgskontrakt på scooteren.

• Du får mulighed for at køre scooter væk på salg, men aftalen er ikke endelige før dealeren får betalt, får du din licens tags og køretøj papirarbejde og banken modtager sine kopier fra forhandleren. Dette kan tage et par dage til at udføre. Lejlighedsvis, kan dette vindue af tid går skævt på grund af en forhandler papirarbejde problem på den lokale DMV kontor eller en bank betaling ikke behandling. Du vil blive kontaktet, hvis der er et problem.

Tips & advarsler

  • Altid være sandfærdige og ærlige omkring de oplysninger, du indsender på ansøgning og personligt med en långiver. Skjule eller lyve om dine finansielle oplysninger er en forbrydelse i de fleste stater og kan få dig ind i en masse besvær.
  • Altid sørge for du har råd til at finansiere du forsøger at låne. Hvis du ikke kan gøre din forventede månedlige betalinger på grund af cash flow problemer, kan så det være bedre at vente indtil du har tilstrækkelige midler til at købe scooteren blankt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com