Fejlfinding en bilstereo, når lyden nedskæringer

March 30

Det kan være frustrerende at tænde din bilstereo og finde ud af, at lyden har skåret ud. Prøv fejlfinding og anbringelse opgave i hjemmet før du tager din bil til forhandleren eller auto reparation butik. Ledninger, kan sikringer, højttalere og antenner ofte forårsage tab af lyd. Kontrollere disse områder kan spare dig penge.

Kontroller ledninger

En af de hyppigste årsager til tab af lyd er løs eller afbrudt ledninger. Fjern dækslet til stereo. Skru monteringsskruer. Forsigtigt løfte radio ud. Følge ledningerne fra bagsiden af stereo. Gøre hver ledning er tilsluttet.

Flosset eller beskadigede ledninger

Kontrollere tilstanden af hver af ledningerne. Erstatte eller reparere beskadigede ledninger, som kan forårsage du mister lyden helt.

Check højttalere

Det eneste problem er undertiden en løs højttalerkabel eller ingen forbindelse til bilens højttalere. Kontrollere højttalerne og sørge for, de er forbundet til stereo.

Kontrollere, om en defekt højttaler hvis ledningerne er alle forbundet. Bruge en spænding meter hen til indskrive nemlig defekt ledninger, der ikke gør en forbindelse. Det er muligt taleren har blæst og skal udskiftes.

Check sikringer

Undersøge sikringerne i sikringsboksen. Erstatte nogen blæst sikringer. Lyden vil ofte vende tilbage med en udskiftning fuse.

Check Radio watt

Hvis din radio watt er for lavt for højttalerne eller bilen, vil det medføre tab af lyd. Læs den bil instruktionsbog til passende radio watt anbefaling. Erstatte radioen eller installere en forstærker for at give det passende radio watt niveau at gendanne lyden.

Check radioantenne

Et andet problem kunne være en defekt antenne, hvis du ikke modtager så mange radiostationer som du brugte til at. Kontrollere dets tilstand, og Udskift den om nødvendigt. Der bør gendanne stationer og den stereolyd.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com