Hvordan installerer jeg en vandpumpe på V6 S10 Blazer?

June 17

Hvordan installerer jeg en vandpumpe på V6 S10 Blazer?

Vandpumpe i S10 Blazer, som i andre køretøjer, pumper både kølevæske og vand fra radiatoren gennem indre af motoren. Dette holder motor cool, således at det ikke overophedet.

Forberedelse

Afløb radiatoren, når motoren er afkølet. Afbryde negative batterikabel fra den negative terminal. Fjerne Ligklædet at komme til de andre dele, du bliver nødt til at fjerne for at komme til vandpumpe. Vanterne er sikret med 10 mm bolte. Løsne generatoren og alle dele, der er drevet af den serpentine bælte ved at justere strammer til at tillade fjernelse af disse bælter. Fjerne remskive system.

Fjernelse af gamle vandpumpe

Fjern fan samling ved hjælp af paler eller stikket skruenøgler når det er nødvendigt. Afbryde slanger fra den gamle vandpumpe og unbolt pumpen, pumpen forsamling og de gammel tætningsmateriale. På Blazer S10 er der fire 9/16-inch bolte anvendes på vandpumpe. Kassér de gammel tætningsmateriale.

Installation af ny vandpumpe

Erstatte alle pakninger er med nye. Ren alle pakning overfladerne på pumpe med bremse renere spray. Installer den nye pumpe forsamling med pakninger og spænd bolte, som Fastgør det. Reconnect slanger til vandpumpe. Erstatte hver del, der er blevet fjernet i den omvendte rækkefølge af fjernelse. Fylde køleren med kølervæske og derefter igen tilslutter batterikabel.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com