Sådan fjernes en baglygte linse på en 1985 Corvette

May 18

At fjerne de baglygte forsamlinger fra din 1985 kræver Chevrolet Corvette adgang til bagsiden af den bageste kofanger. Fastholde hardware tråde i forsamlingen fra ryggen men er let tilgængelige fra nedenunder. Fjernelse af baglygte assembly er ikke nødvendigt, når du skifter pærer, men hvis objektivet har skader, hele forsamlingen må komme ud af kofangeren. Udskiftninger er tilgængelige via forhandleren og de fleste aftermarket detailhandlere.

Instruktioner

• Hæve bagenden af din Corvette med en donkraft og støtte det på et sæt af jack stande. Sted står under baghjulsophæng, så Find de fastholde bolte på bagsiden af formularen baglygte forsamling under bilen.

• Fjern de to bolte på hver baglygte, som du er at fjerne med en fatning og skralde. Skub baglygte forsamling, derefter flytte fra under bilen.

• Træk baglygte forsamlingen ud gennem hullet i kroppen, indtil du kan få adgang til pære-stikket på bagsiden af lyset. Afbryde ledninger sele stik fra stikkontakten i pære, derefter fjerne forsamlingen helt fra bilen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com