Forskelle mellem Regedit & Regedit 32

February 17

Microsofts Windows NT-baserede operativsystemer omfatter to utilities nemlig redaktion indskrive, Regedit.exe og Regedt32.exe. Mens hver udfører stort set de samme funktioner, er der subtile forskelle mellem de to, der kan have varierende niveauer af betydning afhængigt af detaljerne i din administrative computerbehov.

Kompatibilitet med forskellige versioner af Windows

Regedit er tilgængelige i alle versioner af Windows siden Windows 95, mens Regedt32 er kun tilgængelig i Windows NT, 2000, Windows XP og Windows 2003. Regedit er også et 16-bit Windows-program, mens Regedt32 er en 32-bit Windows-program.

Værdi Type håndtering

Både Regedit og Regedit32 håndtere simple værdityper såsom REG_DWORD, REG_SZ og REG_BINARY. Men Regedit32 også håndterer komplekse typer, såsom REG_EXPAND_SZ, REG_MULTI_SZ, REG_RESOURCE_LIST, REG_FULL_RESOURCE_DESCRIPTOR og REG_RESOURCE_REQUIREMENTS_LIST.

Import og eksport af registreringsdatabasefilerne

Regedit giver mulighed for import og eksport af tekst-baserede registreringsdatabasefiler, mens Regedit32 tillader kun eksportere tekst-baserede registreringsdatabasen filer, men understøtter import og eksport af binære registreringsdatabasefilerne.

Eksekverbare filplacering

Den eksekverbare filplacering nemlig Regedit er på WinBootDir %, hvilket er normalt i mappen Windows på "C:" drevet. Den eksekverbare fil til Regedit32 er placeret i % SystemRoot%\System32, normalt i mappen winnt\system32 på "C: \" drev.

Sikkerhed

Regedit32 tilbyder mulighed for at støtte Read-Only og tilladelser sikkerhedstilstande, mens Regedit har ingen sikkerhedsindstillinger.

Nøgle og værdi søgninger

Regedit understøtter både nøgle og værdi søgninger, men Regedit32 tillader kun vigtige søgninger--det tillader ikke værdi søgninger.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com