Hvordan man kan kontrollere din trådløse sikkerhed

December 11

Hvordan man kan kontrollere din trådløse sikkerhed

At sikre, at du har de korrekte trådløse netværk sikkerhedsindstillinger konfigureret er et vigtigt skridt til sikkert ved hjælp af din Internet og trådløst netværk. Mange trådløse routere leveres med standardindstillingerne for minimal sikkerhed aktiveret. Dette kan forårsage dit netværk er sårbar over for uønsket adgang og brugere. Uønskede brugere kan lægge pres på din båndbredde, forårsager din Internet til at bremse ned. De kan også downloade ulovlige filer på dit trådløse netværk, som kunne få spores tilbage til dig. For at undgå dette, skal du kontrollere indstillingerne for trådløs sikkerhed.

Instruktioner

1 Tilslut den trådløse router til din computer ved at tilslutte hver ende af dit Ethernet-kablet i en tilgængelig Ethernet-stik på din router og computer.

2 Start Internet Explorer på computeren ved at dobbeltklikke på ikonet "Internet Explorer" på skrivebordet.

3 Skriv adressen til din trådløse router's administrative intern webside i Internet Explorer Adresselinje og trykke på "Enter" på dit tastatur. Se din router's manual for administrative websideadressen. Se ressourcer for en liste over fælles router adresser.

4 Klik på en menu, mærket "sikkerhed" eller "Network Security." Dette vil medføre den administrative side for at vise flere netværk sikkerhedsvalgmuligheder. Indstillingen hedder "Aktiveret" er den aktuelle sikkerhedsindstilling af dit trådløse netværk. De tilgængelige sikkerhedsfunktioner er mærket som "WEP," "WPA" og "WPA-PSK."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com