Sådan bruges Windows Installer Clean Up Wizard

January 25

Midlertidige filer, internetcache og offlinesider gemmes til systemmapper, hver gang du får adgang til dem, ved hjælp af systemressourcer med ingen fordel til din computer. Windows leveres med en standard Diskoprydning wizard, som er i stand til at opdage unødvendige filer på din computer og gør det muligt at slette dem let uden at beskadige systemprocesser. Ved at slette unødvendige filer fra din computer, du frigøre plads på din disk og give din computer til at fungere bedre.

Instruktioner

Fjernelse af filer gemt på harddisken

1 Klik på Windows "Start" knappen og klik på "Kør."

2 Skriv "ren" (uden anførselstegn) i feltet Åbn, og tryk på "Enter" for at starte guiden Diskoprydning. Guiden Diskoprydning vil begynde at scanne din computersystem til midlertidige filer, internetcache og unødvendige filtypenavne.

3 Vælg de mapper, der indeholder de filer, du vil slette, i vinduet "Filer for at slette". Mapperne omfatter midlertidige filer, Offline websider og genanvende bin. Klik på "OK" for at rydde op og fjerne alle filer fra de mapper, du har valgt.

4 Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de komponenter, du vil fjerne på listen "Komponenter". En nedtonede afkrydsningsfeltet ud for et element angiver, at kun nogle af dens delkomponenter er installeret. Hvis du vil fjerne en underkomponent, klik på "Detaljer", Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de underkomponenter, du vil fjerne og klik derefter på "OK".

5 Klik på "Næste" og klik "Udfør" for at fuldføre guiden Skrivebordsoprydning. Klik på "OK" og "Ja" for at fortsætte med denne indstilling og klikker på "OK".

Fjern Windows-komponenter

6 Klik på knappen Windows "Start" og klik på "Min Computer".

7 Højreklik på det drev, du vil rense og klik på "Egenskaber." Klik på fanen "Generelt" og klik på "Diskoprydning."

8 Klik på "Flere indstillinger" og klik på "Oprydning" under "Windows-komponenter."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com