Sådan Fix en kode 21 Throttle Position Sensor fejl

September 23

Sådan Fix en kode 21 Throttle Position Sensor fejl

Throttle position sensor kode 21 er en GM betegnelse for biler fremstillet før 1996. Det er en af de nemmeste koder til at diagnosticere og reparere. Kode 21 stater, indgangsspænding fra sensoren er for højt, når man sammenligner mod normale værdier. Spændingen leveres til sensoren bør variere, afhængigt af gashåndtaget drift af driveren. Med sensor kode 21, spændingen forbliver højt hele tiden og er ikke i det normale interval for køretøjet.

Instruktioner

• Hæve kølerhjelmen af køretøjet, fjerne luften renere og mærke måde throttle positionssensor er tilsluttet gasspjæld organ. Det er normalt placeret lige overfor gashåndtaget kabel og har tre ledninger forbundet. Bruge stik frigivelse klip som orientering. Ser ned på klippet, den rigtige ledning er spændingsforsyning, centrum er output til computeren, og den venstre tråd er reference til jord, eller de negative kredsløb.

• Frakoble sensoren og måle den yderste højre wire ved at røre ved den positive bly af måleren til metal terminal og negative kundeemnet til motorblokken eller batteri. Drej tændingsnøglen og kontrollere spænding læsning. Den bør læses 5 volt. Hvis det lyder betydeligt højere, er computeren defekt. Bruge en topnøgle til at fjerne computeren, som regel inde i bilen, og retest kredsløbet.

• Inspicere wire-stik, hvis spændingen læsning er normale før udskiftning af sensoren. Hvis spænding input er normale, sensor interne kontakter kan være glaserede eller kortsluttet forårsager en høj læsning, men sensor tråd isolering kunne også være gamle og forringet. Hvis output wire er køreledningen input og isolering er mangler, to kobbertråde kort ud, eller mangler at fuldføre banen gennem sensoren. Dette forårsager koden til at indstille.

• Reparation af ledninger eller erstatte sensoren. Gas sensor stik er let tilgængelige. Brug wire kramper at installere den nye stik. Unbolt den gamle sensor og installere en ny ved hjælp af en 1/4-inch topnøgle.

• Klip ledning sonder over midten og venstre ledninger, der gennemhuller isolering. Drej tændingsnøglen og se på udgangsspændingen. Når gashåndtaget er lukket, lidt justere sensor output til.05 volt og stramme monteringsbolte.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com