Windows Mobile 6.0 vs Windows Mobile 6.1

May 4

Windows Mobile er et operativsystem, der findes i en bred vifte af mobiltelefoner. Typisk bruges i Smartphones, tilbyder OS en bred vifte af arbejde og rekreative programmer til at holde dig underholdt og tilsluttet, mens du er på farten. Hvis du bruger en telefon med Windows Mobile 6.0, kan opdatering til Windows Mobile 6.1 tilbyde dig en række forbedringer.

Instant Message tekstning

Windows Mobile 6.1 tilbyder instant besked-lige sms'e snarere end traditionelle tekstning. Din hele samtalen med en person, der vises på en side i stedet for bare den sidste besked, du sendte. Den instant besked-lignende format kan hjælpe dig holde med en samtale og gøre sms'e og tilbage lettere.

Forbedret Internet

Ud over at tillade dig at se web-sider, (som er tilgængelige i Windows Mobile 6.0), Vinduer Ambulant 6.1 giver dig mulighed at zoome ind på visse dele af websider samt se en hel webside på én gang, så du kan hurtigt navigere til del af siden du er interesseret i.

Bedre Bluetooth

Windows Mobile 6.1 gør det muligt for telefonen at oprette forbindelse til din bilstereo via Bluetooth og dele din adressebog. Telefonen kan også auto-par med Bluetooth headset til håndfri opkald.

Nye startskærmen

Windows Mobile 6.1 opdaterer Windows startskærmen for at indrømme jer hen til straks se meddelelser og aftaler. Startskærmbilledet også giver dig adgang til genveje til din musik og billeder biblioteker, så du kan hurtigt spille musik eller se billeder, mens du er på farten.

Nem E-mail opsætning

Vinduer Ambulant 6.1 har en e-mail setup guide bygget at hjælpe dig oprette en ny e-mail-adresse på din telefon. Guiden simplificerer konfigurationsprocessen e-mail gør det hurtigere at tilføje en ny e-mail-konto til din telefon.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com