Sådan installeres en autostol i en 2000 Mustang cabriolet

March 15

Sådan installeres en autostol i en 2000 Mustang cabriolet

Ved transport af små børn i din 2000 Ford Mustang cabriolet, er siddepladser dem i en autostol sikrere end siddepladser dem direkte på bilens sæder. Bil sæder er designet til at sikre små børn i bilen og begrænse deres organer for at forhindre dem i at blive kastet rundt, mens du kører. For at sikre et barn i din Mustang cabriolet, skal du først lære korrekt installationsprocedure for en autostol.

Instruktioner

• Placer autostolen på bagsædet af din Mustang på enten langt venstre eller langt højre side. Placer ikke autostol i midten bagsædet, som kun det yderste venstre og yderste højre sæder har de nødvendige skulderstropper forpligtet til at sikre din autostol korrekt.

• Trække ned Skulderselen, og udvide det nedad mod autostolen.

• Sætte tungen af bælte (delen udstyret med metal knugede mekanisme) gennem passende slot i autostol. Tjek din autostol ejerens manual for instruktioner om hvordan man tråd din Mustang sikkerhedsseler gennem en særlig plads. Ikke vride sikkerhedsselen.

• Sæt tungen af bæltet i den passende bæltespænde. Hvis du installerer autostolen på førerens side af din Mustang, indsætte tungen i bæltespænde beliggende på bagsædet bag førersædet. Hvis du installerer autostolen i passagersiden, indsætte tungen i bæltespænde beliggende på bagsædet bag den passagersæde. Hvis du installerer din autostol i det forreste passagersæde, indsætte tungen i passagerens sæde bæltespænde. Sikre, at du har sikret bæltet af tugging på det og kontrol for en stram forbindelse.

• Trække skulder del af bæltet, indtil du hører et klik. Frigive bælte til at lade det trække ind i sædet og automatisk låse ind i en stram og sikker position.

• Trække lap del af bæltet, indtil du hører et klik. Frigive bælte til at lade det automatisk lås ind i en stram og sikker position.

• Rock sædet frem og tilbage for at sikre du har sikret det helt før du placerer dit barn i sædet. Dobbelttjek sikkerhedsseles forbindelser ved tugging på Bælterne og sikre du har sikret og låst dem på plads ordentligt.

Tips & advarsler

  • Airbags kan såre eller dræbe et barn, hvis installeret, selv om barnet er i en autostol. Undgå at placere en bagudvendt autostol foran en aktiveret airbag. Airbags er placeret i den forreste instrumentpanelet af 2000 Ford Mustang. Hvis du skal rumme dit barn på forsædet, flytte sædet helt tilbage for at give så stor afstand som muligt mellem airbag og autostol.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com