Hvordan man finder en Codec til min TiVo

July 9

Et codec er en teknologi, der komprimerer og dekomprimerer dataene. TiVo bruger denne teknologi til at afspille video filer gemt på TiVo DVR på din PC. Typisk, en codec kommer pre-installeret i softwaren eller hardware. Det kan dog også implementeres ved at integrere både software og hardware i din PC. I dag, kommer de fleste af TiVo DVR med codec pre-installeret. I tilfælde af din PC ikke kommer med et codec, er her hvordan man finder den.

Instruktioner

• Kontrollér, om dit system har en indbygget codec. Under installation oparbejde for TiVo Desktop, vil systemet kontrollere, om den relevante codec er installeret på pc'en, eller ikke. Du skal meddeles til købe og installere denne komponent, før du fortsætter med installationen.

• Forstå at TiVo optagelser er komprimeret med MPEG-2 format. Du skal bruge en kompatibel MPEG-2 codec til at bruge disse filer, så tjek for at se, hvis computeren er udstyret med det rigtige.

• Afspille enhver DVD på din computer. DVD bruger den samme MPEG-2 codec til at afspille filer som TiVo. Hvis en DVD ikke virker på din computer, kan du sikkert antage, at du har de relevante MPEG-2 codec på din PC for TiVo.

• Køber TiVo Desktop Plus software fra Tivo (se link nedenfor) Hvis du ikke har MPEG-2. Det kommer med en kompatibel MPEG-2 codec.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at se din TiVo shows på en Microsoft Portable Media Center-enhed, skal du huske, at ikke alle MPEG-2 codecs vil spille TiVo optagelser.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com