Specifikationer for Maruti Suzuki Swift

November 7

Maruti Suzuki Swift er den indiske-producerede række Suzuki Swift, en kompakt, fem-dørs hatchback fremstillet i Japan siden 2000. Det fås med enten en benzinmotor eller en dieselmotor.

Motor

Både benzin og diesel sorter af Maruti Suzuki Swift har en fire-cylinder, 16-ventil motor, en fem-punkts manuel transmission og en multipoint indsprøjtning brændstof distributionssystem. Benzinmotor har en maksimal effekt på 85 hk ved 6000 omdrejninger pr. minut (rpm), mens diesel motoren har en maksimal effekt på 75 hk ved 4.000 rpm.

Bremser og affjedring

Forbremser på begge typer af Maruti Suzuki Swift er ventilerede skiver, og bagsiden er trommer. Begge har MacPherson stræber og spole foråret front suspension og torsion bjælke og spole foråret baghjulsophæng.

Andre specifikationer

Brændstoftank kapacitet af begge typer af bil er 43 liter. De køre på et gennemsnit på 42 miles per gallon. Begge har rack og pinion servoforstærkede styretøj, og deres maksimale hastighed er 165 kilometer i timen. Deres mindste drejeradius er 4,7 meter, og frihøjden er 170 millimeter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com