Hvordan at fastsætte en fast elektrisk vindue på en bil

May 29

Automotive electric windows bruge en tændt motor til at drive en indre vindue regulator, at hæve eller sænke glasset. Mange problemer kan forhindre vinduet fra driftsaktivitet, forlader det i en fast stilling. Den gennemsnitlige baggård mekaniker kan lave en fast elektrisk vindue i ca 45 minutter.

Instruktioner

• Kontrollere panelet fuse for sikringer med forstyrret filamenter. Fuse paneler er typisk på venstre side af instrumentbrættet mellem nedslå og døren. Elektrisk vinduessystem er forbundet med sikringer i dette panel, og der kan også være en sekundær sikringsboksen under kølerhjelmen på førerens side fender. Denne sekundære panelet fungerer primære motoren funktioner, men nogle producenter køre vindue delsystemer gennem denne boks. Erstatte nogen blæst sikringer med en ny enhed, der har den rette bedømmelse (angivet af farve).

• Frakoble batteriet ved at dreje den positive terminal bolt mod uret med en topnøgle. Lirke elektrisk switch-vinduespanelet fra døren eller armlæn med en skruetrækker. Afbryd skifter ledningerne ved trække adapter stik fra hinanden med hænderne. Lugte switch forsamlingen for en brænde lugt, og tjekke det for overdreven fugt. Erstatte switch forsamlingen med en ny enhed eller erstatte de enkelte parametre.

• Fjerne dørpladen ved at dreje de indvendige dør håndtag skruer mod uret med en skruetrækker. Drej armlæn bolte mod uret med en topnøgle. Træk panelet fast med dine hænder til at frigøre de pop nitter, holde det til døren metal. Når alle nitter er løs, vil panelet komme væk fra døren. Sæt den til side, væk fra arbejdsområdet.

• Tjek vindue regulator leddene for skader. Eventuelle beskadigede fuger vil kræve fuldstændig udskiftning af vinduet regulator (Drej holderen bolte mod uret og manøvrere regulator fra døren). Grab vinduesglas og let flytte den frem og tilbage i regulator til at tjekke det for at spille. Der bør ikke spille i side-til-side bevægelse af glas; Hvis der er, kan så det blive hængende på grund af at være misvisende. Sikre glas forbindelser til regulator ved at stramme fittings. Vær sikker på at tilpasse glas før stramning fittings, og ikke stramme dem for langt. Mange fabrikanter adskiller sig i opbygningen af denne fastener, så tjek med reparationshåndbog for din specifikke model.

• Erstatte elektromotor ved at frakoble det fra ledningsnettet og dreje holderen bolte mod uret med en topnøgle. Trække motoren fra regulator gears. Placer den nye motor til regulator gear, så sikker mount bolte i urets retning med topnøgle. Tilslut ledningerne ved at trykke på adapter stik sammen med hænderne.

• Vedhæfte dørpladen ved at trykke det til de pop nitter, trykke fast for at plads til hver enkelt. Drej armlæn bolte og indvendig dør håndtag skruer i urets retning, indtil de er lun.

• Tilslut power rude skifter til ledningerne ved at trykke på adapter stik sammen. Tryk på Skift forsamling i dørpladen, indtil det sidder.

• Reconnect batteriet ved at dreje den positive terminal bolt i urets retning med topnøgle.

Tips & advarsler

  • En beskadiget ledninger eller mangel på batteri eller vekselstrømsgenerator magt kan forårsage elruder funktionsfejl.
  • Vær meget forsigtig, når du arbejder med en bilens elektriske system.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com