Ford 351 ændret drejningsmoment Specs

October 25

Ford 351 ændres eller 351M, er medlem af producentens 355 serie af motorer. 351M blev udviklet i 1975 som en erstatning for den forældede 351 Cleveland, og blev installeret i større personbiler. Begyndelse i 1977, var disse motorer placeret i lette pickup trucks. Fabrikanter indstille specifikationer for dens komponenter, såsom drejningsmoment specifikationer, som er udtrykt i pund-fødder. For at sikre motorens stabilitet, skal motoren bolte tilspændes eller boltet til en bestemt vægt specifikation under producent retningslinjer.

Motorblokken

Krumtapakslen og topstykke bolte kræver 100 pund-fødder af drejningsmoment tilsluttes korrekt med motorblokken. Brug 10 pund-fødder af drejningsmoment til bundkarret på motorblokken. Oliepumpe bolte på motorblokken med 25 pund-fødder. Stak-plade-til-motor-blok bolte modtager 10 pund-fødder af drejningsmoment, og timing chain og bælte dække modtager 15 pund-fødder.

Krumtap

Plejlstang kræver 45 pund-fødder af drejningsmoment at oprette forbindelse med krumtapakslen. Svinghjul bolte til krumtapakslen med 80 pund-fødder af drejningsmoment. Vibration dæmper eller hub forbinder med krumtapakslen med 80 pund-fødder af drejningsmoment.

Andre specifikationer

Indsugningsmanifold og topstykket forbinde sammen med 24 pund-fødder af drejningsmoment. Termostat huset bolte til indsugningsmanifold med 13,5 pund-fødder. Pres pladen til svinghjul bolte kræver 35 pund-fødder af drejningsmoment. Dækslet til ventilen bolte til cylinder havde 4 pund-fødder. Rocker arm kræver 20 pund-fødder af drejningsmoment tilsluttes korrekt med rocker arm stud.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com