Hvordan at aktivere en gammel Verizon trådløs telefon på forudbetalte

November 17

Hvordan at aktivere en gammel Verizon trådløs telefon på forudbetalte

Ved hjælp af en Verizon trådløs telefon med et forudbetalt plan giver et billigt alternativ til at abonnere på en månedlig plan. Du vil finde et par forskellige muligheder, der passer til dine behov. Selv en ældre telefon kan bruges med forudbetalte planer.

Instruktioner

• Kontroller, at telefonen har et batteri. Hvis det ikke sker, vil du nødt til at gå online og søge efter din telefon mærke og model. Hvis din telefon er gammel, kan det være svært at finde et erstatningsbatteri. Hvis din telefon allerede har et batteri, skal du kun en oplader. Igen, hvis du ikke har en oplader til telefonen, gå online eller gå til din lokale elektronikbutik og kigge efter en.

• Oplade din telefon ved at tilslutte opladeren tip til telefonen, og anden enden til en stikkontakt. Det er bedst at lade telefonen oplade når du bruger det for første gang.

• Tænde telefonen ved at trykke på og holde knappen "ende", indtil telefonen tændes. Knappen "ende" vil have en rød telefon på det og vil være direkte overfor grønne "send" knappen.

• Dial * 22888 og hit "send"-knappen. Her vil du gå gennem en menu, hvor du bliver nødt til at skrive dit områdenummer og vælge et forudbetalt plan. Hver plan har forskellige funktioner, så Lyt omhyggeligt når høre dine muligheder. Når du vælger en indstilling, du vil blive givet et telefonnummer og efter dit første opkald, vil du blive bedt om at vælge en sprogindstilling.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com