Sådan bruger du 16-35mm F / 2.8 L linse

November 11

Canon EF 16-35mm f/2.8 L II USM er en professionel SLR linse designet til at passe Canon EOS kamera organer. Objektivet har en maksimal blændeåbning på f/2.8 på alle zoom områder, giver mulighed for tunge baggrundssløring og høj ydelse i svagt lys-indstillinger. 16-35mm zoom vifte af linsen gør den ideel til Super-vidvinkel skud. Lære at bruge Canon 16-35 mm objektiv er let og kan læres er et par enkle trin

Instruktioner

• Sikre, at Canon 16-35mm linse vil montere på kamerahuset, du bruger. Objektivet der passer på enhver Canon EOS organer, men hvis du planlægger at bruge linsen på en anden type kamera, sikre den korrekte adapter findes og være forberedt på nogle funktioner af linsen ikke at arbejde på et andet mærke kamerahuset.

• Montere linsen på dit kamera krop ved foring op den røde prik på bagsiden af Canon 16-35mm med den røde prik på kameraets kroppen monteringsplade. Drej objektivet uret, indtil du kan høre en klikkende lyd, signalerer, at objektivet er sikkert monteret.

• Komponere dit billede ved at finde en foretrukne udsigtspunkt. Zoom objektivet ind og ud ved at tænde kameraet zoom-ringen. Slå dit kamera eksponeringsindstillinger til din præference. Hvis du optager i svagt lys, indstille blænden til den bredeste indstilling på linsen - f/2.8. Hvis du vil have det meste af dit billede sammensætning i fokus, indstille blænden til en mindre indstilling som f/22. Du skal muligvis et stativ for mindre blændeindstillinger, afhængigt af hvor meget lys der er i din skydning miljø.

• Beslutte, om du vil linse til automatisk fokus eller hvis du ønsker at manuelt justere det selv. For autofokus indstille mode, kontakten på linsen til at "AF." For at fokusere manuelt, indstille kontakten til "MF." Tryk på udløserknappen halvvejs til at fokusere i automatisk fokus tilstand. Justere fokusringen på linsen til at fokusere i manuel tilstand

• Tryk på udløseren hele vejen til at tage billedet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com