Hvordan du slår Closed Captioning på mit TV

October 30

For mange af retsmødet synshandicappede og døve er hørehæmmede, en nødvendighed for at nyde tv- og film. Alle moderne fjernsyn er bygget med støtte til hørehæmmede, hvilket gør TV og film mere tilgængeligt for alle. Tænd lukket captioning er generelt ret simpelt, men processen kan variere meget mellem forskellige tv-mærker og modeller.

Aktivering lukkede billedtekster

Alle tv-følger forskellige trin for at aktivere hørehæmmede. For eksempel kan nogle fjernsyn som skarp Aquos serien aktiveres med et simpelt tryk på knappen "CC" på fjernbetjeningen. I mellemtiden, andre fjernsyn som Sony Bravia kræver, at du kan aktivere lukkede billedtekster i menuen Indstillinger, adgang til ved at trykke på "Menu"-knappen på din fjernbetjening og vælge "indstillinger" efterfulgt af "Lukkede billedtekster." Tjek brugervejledningerne din til specifikke instruktioner til din mærke og model af tv.

Set-Top bokse og andre tjenester

Lukkede billedtekster kan også aktiveres, fra din kabel- eller satellit-dekoderboks, eller gennem undertitel og billedtekst menuer på forskellige video og streaming-tjenester. Processen varierer med hver enhed og service. For eksempel, Time Warner Cable kunder kan få adgang til lukkede billedtekster ved at trykke på knappen "Indstillinger" på deres fjernbetjening, vælge "Quick Indstillinger" og vælge "Lukkede Captioning." Multi-platform tjenester såsom Netflix kan gøre tingene lidt tricky, da hver enhed har et lidt andet interface og kræver forskellige input. For eksempel, når du ser Netflix på din computer, start en video og begynder afspilning, derefter hold musen på skærmen og vælg "Dialog" for at konfigurere undertekster, undertekster og audio.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com